Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Bojan Jokanović na Vulkanovom sajmu knjiga

19.
10.
2020.

Juče je počela manifestacija koju su zaljubljenici u pisanu reč iščekivali s velikim nestrpljenjem – Vulkanov sajam knjiga! Događaj koji objedinjuje najbolje i najčitanije knjige i autore, moderne romane, klasike srpske i svetske književnosti i knjige za najmlađe, na zadovoljstvo čitalaca širom Srbije startovao je u svih 28 knjižara Vulkan, kao i na sajtovima Vulkan izdavaštva (www.vulkani.rs) i knjižara (www.knjizare-vulkan.rs), i trajaće do subote, 24. oktobra!

Prvog dana Vulkanovog sajma knjiga, posetioci su imali priliku da se upoznaju sa piscem i ilustratorom Bojanom Jokanovićem.

Bojan Jokanović, čuveni dečji autor, oduševio je čitaoce svih generacija svojom edukativnom i prelepo ilustrovanom knjigom namenjenom najmlađim čitaocima 100 Sizifovih pravopisnih pravila 2, kreativnim i edukativnim kartama Učim i igram se: Sizifova pravopisna pravila 2 i Ilustrovanim bontonom za najmlađe.

Budite uz nas, pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram, gde ćemo vas redovno obaveštavati o programu, dešavanjima, potpisivanjima knjiga i iznenađenjima koja spremamo od 18. do 24. oktobra u okviru prvog VULKANOVOG SAJMA KNJIGA!