KNJIGA O NAMA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
LISA KARI je najpoznatija po svojoj knjizi The Scribble Diary. Rođena je u Melburnu u Australiji, mada u ovom trenutku verovatno nije tamo. Lisa je pisac i umetnica, radi u svom malom studiju u kom verovatno ima previse sunca – što je za nju idealna mera. Voli da stvara knjige, čita i vaja, previše razmišlja i,ima suviše emocija, uživa u istraživanju novih mesta, vegetarijanskoj ishrani i druženju sa tuđim psima. Velika želja joj je da se vi uz njene knjige što više zabavite. Pročitaj više

KNJIGA O NAMA

Oblast: Poklon knjige
ISBN: 978-86-10-01766-3
Format: 170x240 mm
br. str.: 192
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 699,00 DIN
Na sajtu: 559,00 DIN
Ušteda: 140,00 DIN

ZAJEDNIČKA SPISATELJSKA AVANTURA

Spremite se za ozbiljnu zabavu! Ovo je poseban poduhvat za koji će vam trebati timski rad – nije predviđen za samostalno izvođenje. Pozovite sve svoje bliske prijatelje ili odaberite samo jednu posebnu osobu, naoružajte se olovkama i žurka može da počne. Samo otvorite knjigu nasumično i sledite uputstva koja će vam pomoći da oživite i zabeležite sjajne zajedničke trenutke.


Napišite poruke jedno drugome, prisetite se najuzbudljivijih dogodovština i opišite vaše putovanje iz snova. Pustite mašti na volju i uživajte u kvalitetno provedenom vremenu sa voljenim osobama.

A znate šta je najbolje od svega? Ne samo da ćete se sjajno provesti dok se družite i zajedno popunjavate ovu knjigu, već ćete na kraju imati fenomenalnu kolekciju uspomena kojoj ćete se vraćati uvek kada vam zatreba talas pozitivne energije.  

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar