Vulkan Izdavastvo | Knjiga | NA KRILIMA LJUBAVI
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
NERMIN BEZMEN rođena je 1954. godine u Turskoj. Diplomirala je u Sjedinjenim Američkim Državama gde je boravila preko stipendije. Po povratku u Tursku posvetila se izučavanju tradicionalne umetnosti, pohađajući školu u Topkapi palati u Istanbulu. Književnošću počinje da se bavi 1991. godine kada je objavila zbirku pesama pod nazivom Ljubav se budi. Već je bila uspešna novinarka i TV voditeljka kada je nakon istraživanja svojeg porekla koje vodi iz Rusije, Nemačke, Rumunije i Francuske, napisala prvu istorijsku sagu, koja se upravo fokusirala na patnju, aspiracije, aroganciju, izdržljivost i ljubav njenih predaka. Roman je objavljen 1992. godine i postao je bestseler u Turskoj. Pročitaj više

NA KRILIMA LJUBAVI

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-01553-9
Format: 145x205
br. str.: 416
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN

Od živopisne Jalte s kraja XIX veka do čarobne raskoši Moskve, ova dirljiva pripovest prati Sejita i Šuru, koji se u opasnom vihoru istorijskih previranja bore samo za jedno – pravo na svoju ljubav.   
Kurt Sejit, sin carskog husara, proveo je idilično detinjstvo na Krimu.

Kada je stasao za službu, uputio se u Sankt Peterburg kako bi nastavio porodičnu tradiciju i krenuo vojničkim stopama svoga oca. Hrabar i ambiciozan, Sejit se brzo izdvaja među svojim vršnjacima i postaje prvi poručnik cara Nikolaja II.

U blistavom carskom gradu, mladi oficir uživa u svim uzbuđenjima koja život pruža. Jedne snežne noći na balu upoznaje zanosnu plemkinju Šuru, a magični tren u kojem su im se pogledi sreli zauvek će promeniti njihovu sudbinu. Potpuno opčinjeni jedno drugim, dvoje mladih znaju da za njih nikada ne može postojati niko drugi, bez obzira na sve što ih razdvaja. Ali nad njihovu sreću nadvija se tamna senka revolucije koja će označiti propast jednog sveta...

slavica sladic
Izuzetna knjiga. Obavezno procitati!
Erzsebet Papajcsik
Poštovani. Kinjiga je izuzetna, jako dirljiva i lepa priča. Ima i dva nastavka. Da li planirate i druge dve knjige izdati? Verujem da bi i drugi rado pročitali.
Dodajte svoj komentar