Vulkan Izdavastvo | Knjiga | KAD OTKUCA PONOĆ
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
ELOIZA DŽEJMS, čije je pravo ime Meri Blaj, rođena je 1962. godine u Minesoti. Vanredni je profesor engleske književnosti na Univerzitetu u Fordhamu. Potiče iz porodice književnika, a još kao studentkinja počela je da piše i objavljuje. Njeni romani često imaju podatke iz bogate prošlosti engleske istorije i književnosti. Udata je za Italijana Alesandra Vetorija, sa kojim ima sina i ćerku. Pročitaj više

KAD OTKUCA PONOĆ

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-00487-8
Format: 145x205
br. str.: 304
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 699,00 DIN
Na sajtu: 559,00 DIN
Ušteda: 140,00 DIN
Pod plaštom noći, nikakva pravila ne važe...
Nezaboravna heroina dobiće i više nego što je očekivala nakon što se konačno prepusti ljubavi.

Za legije prosaca koji je obožavaju, biće poprilično iznenađenje kada ledi Sofi Jork, kćerka markiza od Brandenburga, odbije bračnu ponudu žestokog i raskalašnog Patrika Fouksa u korist finog ali pomalo dosadnog Bredona Četvina, lorda Slaslova. Možda Bredon ima titulu erla, ali Sofine usne bride od Patrikovih tajnih poljubaca. Ipak, uverena je da će on zauvek ostati razvratnik i zato radije bira njegovog uštogljenog prijatelja. Patrik je šokiran i povređen njenom odlukom, jer ovaj ponosni zavodnik beznadežno je zaljubljen u Sofi.
Kada se Patrik preruši kako bi učinio Bredonu uslugu, strastveni par naći će se oči u oči. Shvativši da ne mogu da odole jedno drugom, venčaće se na brzinu, međutim, oboje imaju skrivene strahove koji će dovesti do nesporazma i umalo sve upropastiti.

Nestašno nevinašce i prefinjena bitanga odigraće svoj ples – Sofi će spoznati šta je potrebno da zadrži muškarca, a Patrik naučiti najvažniju lekciju o ljubavi.


Sonja
I ova knjiga joj je podjednako dobra kao i Moc zudnje, mnogo mi se svidja kako pise, lako za citanje, zanimljivo, pravo uzivanje. Nadam se da cete objaviti jos neku njenu knjigu.
Milica Lazić
Divna knjiga. Oduševljena sam! Kad je u planu nastavak?
biljana andric
knjiga je odlicna,da li imate u planu objaviti jos koju knjgu od Eloiz Dzejms?
Dodajte svoj komentar