CRNO VIŠE NIJE U MODI | Pajper Kerman
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Glavni sajt  |  Oblasti  |  Drama

PAJPER KERMAN radi kao konsultant za komunikaciju i odnose sa javnošću i kao gostujući predavač na fakultetima prava, kriminologije, ženskih studija, sociologije i kreativnog pisanja, kao i u američkim vaspitno-popravnim udruženjima i mnogim nevladinim i vladinim organizacijama. Njena autobiografija Crno više nije u modi (Orange is the new Black) o godini provedenoj u ženskom zatvoru objavljena je 2010. godine. Posle neverovatnog uspeha, knjiga je adaptirana u seriju. Pročitaj više

CRNO VIŠE NIJE U MODI

Oblast: Drama
ISBN: 978-86-10-01113-5
Format: 145x205
br. str.: 288
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan

Izvan granica slobode, žene toliko različite da se inače nikada ne bi srele otvaraju vrata nesvakidašnjeg iskustva...

Pajper Kerman ima blistavu karijeru, podršku porodice i srećno je zaljubljena. Nije nimalo nalik nesmotrenoj mladoj ženi sa koferom punim prljavo zarađenog novca, kakva je bila pre deset godina.

Međutim, kada se prošlost vrati po svoje, nekadašnja studentkinja prestižnog koledža moraće da izuje visoke potpetice i zakorači u surovu arenu unutar zatvorskih zidina. Uprkos neumoljivim pravilima koja caruju ovim svetom izopštenih, Pajper će vrlo brzo otkriti da se život ipak ne može zauzdati – naizgled mirna svakodnevica ovde zapravo vrvi od zbivanja, živopisnih likova i neobuzdanih emocija koje će prevazići sve razlike i potpune neznance pretvoriti u pravu porodicu.

U srcu ove jedinstvene priče su žene – intrigantne, hrabre žene velikog srca koje će vas naterati da preispitate sve u šta ste verovali.

„Fascinantno i očaravajuće!- People

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar