Vulkan Izdavastvo | Knjiga | OČAJNE VOJVOTKINJE
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
ELOIZA DŽEJMS, čije je pravo ime Meri Blaj, rođena je 1962. godine u Minesoti. Vanredni je profesor engleske književnosti na Univerzitetu u Fordhamu. Potiče iz porodice književnika, a još kao studentkinja počela je da piše i objavljuje. Njeni romani često imaju podatke iz bogate prošlosti engleske istorije i književnosti. Udata je za Italijana Alesandra Vetorija, sa kojim ima sina i ćerku. Pročitaj više

OČAJNE VOJVOTKINJE

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-01685-7
Format: 145x205
br. str.: 296
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN

BILO JE TO SKANDALOZNO.
SKAREDNO.
POTPUNO ISPRAVNO.

Nakon što je stekao bogatstvo, Torn Dotri, moćni vanbračni sin vojvode Vilijersa, rešio je da mu je potrebna žena. Ipak, da bi mogao da se oženi jednom damom, on mora da napravi privid blistavog luksuza i raskoši, što je specijalnost ledi Zenobije Indije. Ova izuzetna, tvrdoglava i nezavisna žena zaklinje se da će za samo tri nedelje od Torna napraviti mladoženju kojeg bi svaka dama poželela.  Međutim, ni Torn ni Indija nisu mogli da predvide zabranjenu strast koja će  buknuti među njima. Torn je čovek koji ne prihvata poraz, čovek koji kontroliše svoj svet – i sve i svakoga u njemu – i neće dozvoliti da ga bilo šta spreči da učini Indiju svojom.

Ali postoji samo jedan jedini način da je osvoji... 
Da joj pokloni svoje vatreno i neukrotivo srce.

Nikolina Savic
Nemam reci kojim bih opisala ovu knjigu!!! Nisam je ispustala dok je nisam procitala.Preporucujem je za ljubitelje istorijskih romana.
Dodajte svoj komentar