Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA ODABRANE NASLOVE
dana sati minuta sekundi

Svetski bestseler broj jedan Ulfa Kvenslera „Sarek“ uskoro u prodaji

22.
11.
2023.

Najbolji debitantski roman po izboru Švedske akademije pisaca kriminalističkih romana

Četiri prijatelja. Putovanje u divljinu. Da li će se iko vratiti?

Ana, Henrik i Milena svake godine uživaju u svom tradicionalnom izletu na severu Švedske. Ani i Henriku je teško da odbiju kada Milena poželi da ovog puta njen dečko Jakob pođe sa njima. Izlet se ubrzo pretvara u košmar kada se ispostavi da će im fatalna odluka da povedu Jakoba zauvek promeniti živote: on insistira na tome da se zapute u Sarek, krševitu planinsku oblast, u kojoj nema mreže ni signala, i koja je pogodna samo za iskusne planinare. I dok međusobne tenzije rastu, a put postaje teži, Ana ne može da se otme sve jačem utisku da odnekud poznaje Jakoba.

Sa surovih planinskih vrhova, triler prepun napetosti i neočekivanih preokreta, Sarek, vodi nas kroz neistraženu, divlju prirodu iz koje ne možemo da pobegnemo i u kojoj nemamo gde da se sakrijemo.

„Ovo je jedan od romana koji se mora pročitati.“ – BJT

„Jedan od najboljih trilera koje sam ikada pročitala.“ – Kamila Grebe, višestruko nagrađivana autorka kriminalističkih romana

„Malo remek-delo koje pruža neprekidnu neizvesnost, i zavidim svakome ko ga još nije pročitao. Neverovatno dobro napisano!“ – Kristina Olson, autorka bestselera Oluja dolazi i Vatra i led

Ulf Kvensler je švedski scenarista, kreator i voditelj brojnih hit TV emisija. Rođen je u Ronebiju na jugu Švedske, 1968. godine. Karijeru je počeo kao komičar, ali poslednjih godina piše drame, horore i trilere.

Vulkan izdavaštvo prvi put objavljuje roman ovog autora. Slični naslovi se mogu pronaći kod Laša Keplera, Jusija Adler-Olsena, Jorta i Rosenfelta, Davida Lagerkranca, Kristine Olson.

Sarek, savršen izbor za čitaoce koji uživaju u trilerima punim neizvesnosti, uskoro će biti dostupan na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.