Pretraži sajt

„Ostala je uvek ista“ Trejsi Garvis Grejvs – knjiga nedelje Vulkan izdavaštva

26.
6.
2023.

Nezaboravna heroina i ljubav koja sledi samo svoja pravila

Vulkan izdavaštvo je za knjigu nedelje izabralo roman Trejsi Garvis Grejvs Ostala je uvek ista, koji će do nedelje, 2. jula, biti na dodatnom popustu od 30%, uz besplatnu dostavu na teritoriji Srbije.

Anika ne voli mnogo da se druži. Uvek se plaši da će reći ili uraditi nešto pogrešno, i zapravo ne ume da ’čita’ ljude: za nju, biti u društvu isto je što i naći se u stranoj zemlji čiji jezik ne govori. Više joj se dopada tiha samoća knjiga, koje mogu da je odvedu u neki potpuno drugačiji svet. Ili šah, koji se sa svojim pravilima i disciplinom, jasnom podelom na crno i belo, savršeno poklapa sa njenom vizijom života. I upravo na partiji šaha upoznaje Džonatana. Oduševljen veštinom protivnice koja je uspela da ga pobedi i njenom lepotom, on u Aniki vidi nežno i iskreno stvorenje, jedinu ženu sa kojom može da bude ono što jeste.
Nakon što ih sudbina razdvoji, svako će krenuti svojim putem, sve do slučajnog susreta deset godina kasnije. Osećanja su i dalje tu, jasna i opipljiva, poput figura ostavljenih na tabli, koje samo čekaju da igra ponovo počne.

Knjiga koja je 2019. ušla u najuži izbor za ljubavni roman godine po izboru posetilaca sajta Goodreads.

„Postoji mnogo ljubavnih romana, ali nijedan nije kao Ostala je uvek ista.“ – Cosmopolitan

Trejsi Garvis Grejvs napisala je nekoliko bestselera Njujork tajmsa i Volstrit žurnala. Njen debitantski roman Na pustom ostrvu zadržao se devet nedelja na listi bestselera Njujork tajmsa. Preveden je na trideset jedan jezik.

Knjigu Ostala je uvek ista potražite još danas na sajtu vulkani.rs.

Trenutno nema komentara