Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Svet koji oživljava dečja mašta: Neodoljive Vulkančić knjige sa aktivnostima uskoro u prodaji

25.
5.
2023.

Od prve reči do kawaii stila

Za mališane koji se tek upoznaju sa svetom koji ih okružuje Vulkančić priprema sjajna izdanja, pregršt slikovnica, zvučnih knjiga, bojanki i priča o voljenim jednorozima, koje će divnim ilustracijama privući njihovu pažnju, podstaći radoznalost i kreativnost, obogatiti im rečnik, i to kroz igru i zabavu.

Najmlađi će uživati dok listaju slikovnice Šareni svet: Brojevi i Šareni svet: Prve reči i stiču neophodna znanja o prvim rečima, brojevima i bojama. Ove knjižice pune raznobojnih ilustracija doprinose usmeravanju pažnje i razvijanju mašte.

Mališani sada mogu da osmisle svoje umetničko delo uz divne scene za bojenje iz magičnih bojanki: Bebe životinja, Jednorozi i Dinosauri. Za nezaboravnu zabavu potrebna je samo četkica i malo vode. Kada se četkicom pređe preko belih površina, boje će se pojaviti, kao magijom. A kada se stranice osuše, boje će nestati, pa se ove bojanke mogu bojiti iznova i iznova.

Kawaii je izraz koji u japanskoj kulturi predstavlja sve što je slatko, lepo i maleno. Njime se mogu predstaviti životinje, hrana, piće, predmeti... Uz bojanku Naučite kako da crtate u 5 jednostavnih koraka, sa više od 30 ilustracija, mališani će naučiti da crtaju ovim japanskim umetničkim stilom.

Veseli traktor povešće najmlađe ljubitelje životinja u obilazak farme i upoznati ih sa njenim stanovnicima. Zabava na točkovima: Farma otkriće im zanimljive činjenice o njima dok uživaju u neverovatnim zvucima. Saznajte kako se oglašavaju životinje sa farme!

Zakoračite u najmagičnije mesto u celom univerzumu uz fantastični roman Jednorograd: Frka sa šljoki-šljokijem iz novog serijala Ane Punset! U svetu ružičastih ilustracija Dijane Visedo, devojčica Klaudija nailazi na probleme sa kojima se susreću i njene vršnjakinje iz običnog sveta. Jednorozi, magični slatkiši i čarobni napici su tu da poprave dan i izmame osmeh na lice, ali, na kraju dana, bezuslovna ljubav i prijateljstvo su ipak najvažniji deo života svakog od nas.

U iščekivanju novih naslova, za prvu čitalačku avanturu posetite sajt vulkancic.rs i potražite knjigu koja će obeležiti detinjstvo vašeg mališana.