Pretraži sajt

Svetski izdavački fenomen „Znamo šta si uradila“ – knjiga nedelje Vulkan izdavaštva

22.
5.
2023.

Očaravajući roman o porodičnim vezama koje nas spajaju

Vulkan izdavaštvo je za knjigu nedelje odabralo psihološki triler Znamo šta si uradila Stefani Robel, autorke bestselera Oprosti mi, Rouz Gould. Do nedelje, 28. maja, ovu izuzetnu knjigu možete kupiti na sajtu vulkani.rs uz dodatnih 30% popusta i besplatnu dostavu na teritoriji Srbije.

Uzbudljiva priča o dve sestre, jednoj koja pokušava da pronađe sebe, drugoj koja je uhvaćena u mrežu sopstvenih laži. Knjiga koja postavlja mnoga pitanja: treba li da bežimo od loših iskustava i svoju sudbinu stavimo u tuđe ruke, ili da se direktno suočimo sa našim najgorim strahovima?

Stalna borba da se savlada strah čini okosnicu ovog složenog psihološkog trilera. Ispričan iz više perspektiva, drugi roman Stefani Robel ispituje kako nas trauma izobličuje i dokle smo spremni da idemo da bismo prevazišli strahove iz prošlosti, bez obzira na cenu.

Ova mračna, hipnotišuća i očaravajuća priča o porodičnim vezama koje nas spajaju, ali i o onima koje nas razdvajaju, našla se u svim must read izborima, a za najiščekivaniju knjigu 2022. proglasili su je: Newsweek, E!, Bustle, Parade... Izbor je urednika na Amazonu u kategoriji najbolja misterija i triler.

„Ova knjiga je kao osvežavajući džin-tonik za ljubitelje trilera.“ Mail Online

Stefani Robel je magistrirala na Koledžu Emerson u Bostonu i objavljivala kratke priče. Pre nego što se u potpunosti posvetila pisanju romana, radila je kao kopirajter za mnoge marketinške agencije.

Znamo šta si uradila potražite na vulkani.rs još danas.