Pretraži sajt

„Šerlokove avanture: Mačji potpis“ Džeronima Stiltona u prodaji

18.
5.
2023.

Najnovija avantura najvoljenijeg miša

Slučajevi koje je nemoguće rešiti? Ne brinite, u odličnim ste šapama kad su tu Šerlok i njegov pomoćnik, najpoznatiji miš na svetu Džeronimo Stilton. Pridružite im se dok prate trag po trag i istražuju dokaze, sve dok ne reše slučaj. Biće to jedna šerlokastična avantura, časnu reč vam daje Stilton.

Sumnja se da se mačkodlak smuca po Mišingtonu i krade vredna umetnička dela. Ipak, čuveni Šerlok ne veruje u legende, pa se sa svojim pomoćnikom baca na potragu za lopovom i spasavanje mišingtonske umetnosti. Knjiga Šerlokove avanture: Mačji potpis uvući će vas u slučaj koji će vas zagolicati, a rešenje ogrebati.

Knjige o avanturama čuvenog miša i njegove družine prevedene su na 52 jezika, a prodate su u više od 187 miliona primeraka širom sveta. Džeronimo Stilton je urednik Mišjih novosti, najpoznatijih novina na Ostrvu miševa, uživa u pisanju knjiga o svojim pustolovinama, koje su propraćene smehom, šaljivim dosetkama i zabavnim preokretima. U njima ga prate sestra Tea, rođak Trapola i sestrić Bendžamin – likovi koji obogaćuju Stiltonov život i upotpunjuju zajedničke avanture.

Italijanska spisateljica Elizabeta Dami je autorka serijala o Džeronimu Stiltonu, pod čijim imenom objavljuje knjige. Pisanju se posvetila u devetnaestoj godini, a serijal o Stiltonu piše više od dve decenije.

Primerak fantastične knjige za decu Šerlokove avanture: Mačji potpis potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.