Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Novi triler Gijoma Musoa ugledao svetlost dana: Ekskluzivna prodaja na sajtu Vulkan izdavaštva

15.
5.
2023.

Od 15. do 21. maja na vulkani.rs

Objavljivanje novog bestselera maestralnog Gijoma Musoa proslavljamo specijalnom ponudom na sajtu Vulkan izdavaštva. Ljubitelji nezaboravnih romana najčitanijeg romanopisca u Francuskoj, koji uživa ogroman uspeh i širom sveta, kupovinom novog trilera Anželik na redovnom popustu od 15% na sajtu vulkani.rs ostvaruju i popust od 40% prilikom kupovine drugog romana francuskog majstora napetosti u izdanju Vulkan izdavaštva. Za sve koji s nestrpljenjem iščekuju da urone u ovaj briljantni triler, ekskluzivna prodaja trajaće do 21. maja.

U svom novom trileru, Muso istražuje složenost ljudskih bića, razapetih između sumnji i snova, rana iz prošlosti i skrivenih ambicija, pletući svoju narativnu mrežu oko tema frustracije, zavisti i ogorčenosti, veoma prisutnih u današnjem društvu, i osećaja s kojim egzistiramo da naš život nije onakav kakav zaslužujemo. Anželik će vas zarobiti u lavirintu emocija u kojem sve ono što je na jednoj stranici izvesno, već na drugoj nije.

Podsećajući nas da „čak i anđeli imaju svoje demone“, Musoov cilj je da nas suoči sa nama samima. Njegovi likovi su naša ogledala jer postavljaju mnoga egzistencijalna pitanja. Zaplet koji nas uranja u vrtoglavu istragu, formula je koja je zagarantovala uspeh romanopisca ovenčanog titulom francuskog majstora neizvesnosti. Tokom čitave potrage za istinom, u kojoj se prepliću laži i tajne, Muso će suptilno sejati tragove i svako novo otkriće će poljuljati našu sigurnost.

Triler Anželik potražite na sajtu vulkani.rs i ostvarite popust od 40% na drugu odabranu knjigu Gijoma Musoa. Ne propustite izvanrednu priliku da dopunite svoju biblioteku fantastičnim romanima najčitanijeg francuskog pisca.

 

NAPOMENE:

* Akcija traje od 15. do 21. maja samo na sajtu vulkani.rs.

** Kupovinom novog romana Gijoma Musoa Anželik ostvarujete popust od 40% na drugi naslov ovog autora iz ponude Vulkan izdavaštva.