Pretraži sajt

Veliki uskršnji popusti u Vulkančiću na sva dečja izdanja

31.
3.
2023.

Samo na sajtu vulkancic.rs

Već tradicionalno pred Uskrs, Vulkančić organizuje veliku onlajn-akciju posvećenu najmlađima, jer knjiga je uvek divan poklon. Kupovinom knjiga iz bogate ponude Vulkančića, za devojčice i dečake svih uzrasta, na već postojećih 15% popusta ostvarićete dodatnih 15%, a ukoliko se odlučite za tri ili više naslova, još 10% popusta. Fantastična sniženja na sajtu vulkancic.rs možete iskoristiti do 17. aprila.

Kupovinom knjiga za decu putem sajta vulkancic.rs ostvarujete i besplatnu isporuku na teritoriji cele Srbije.

Otkrijte sa vašim mališanima nove junake i upustite se u nezaboravne avanture!

Serijal o čuvenom Dogmenu oduševiće ljubitelje grafičkih romana, najpoznatiji miš na svetu Džeronimo Stilton povešće vas u rešavanje misterioznih slučajeva, jedinstvena Isidora Mun i njena rođaka Mirabel uvek su spremne na nove nestašluke.

Za male genijalce i maštovite istraživače u ponudi je veliki izbor bogato ilustrovanih enciklopedija o planeti Zemlji, prirodi, ljudskom telu, dinosaurima, životinjama, izuzetnim naučnicima i umetnicima. Dobro poznate bajke i priče iz edicije Klasici svetske književnosti za decu i Zlatni klasici zasigurno će oplemeniti detinjstvo svakog deteta. Na sajtu vulkancic.rs dostupno je mnoštvo interaktivnih knjiga za najmlađe, bojanki, edukativnih knjižica sa aktivnostima, slikovnica, kreativnih blokova sa nalepnicama...

Ulepšajte deci uskršnje praznike najboljim Vulkančić knjigama i iskoristite popuste i uslugu besplatne dostave za svaku kupovinu!

 

NAPOMENE:

* Akcija traje od 31. marta do 17. aprila na sajtu vulkancic.rs.

** Popusti važe za sve knjige u izdanju Vulkančića.

*** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.