Pretraži sajt

Slavimo čitanje! Vulkančić naslovi upola cene povodom Svetskog dana dečje knjige

31.
3.
2023.

Od 31. marta do 2. aprila samo na sajtu vulkancic.rs

Vulkančić će povodom predstojećeg Svetskog dana dečje knjige obradovati najmlađe čitaoce fantastičnom onlajn-akcijom! Odabrane Vulkančić knjige će od 31. marta do 2. aprila biti na popustu od 50% samo na sajtu vulkancic.rs. Dostava knjiga na teritoriji Srbije će tokom akcije biti besplatna.

Dragi roditelji, poklonite vašim mališanima kvalitetne knjige i upustite se ovog proleća u još uzbudljiviju avanturu uz Vulkančić knjige. Preporučujemo nekoliko naslova o kojima ćete pričati.

Zavirite u Superpriručnik za kreativne dečake, prepun ideja i saveta pomoću kojih ćete postati kreativni, snalažljivi i srećni dečaci. Knjiga sadrži različite izazove, trikove za brigu o sebi, portrete slavnih muškaraca.

Saznajte sve o izuzetnim naučnicima. U knjizi Izuzetni naučnici pronaći ćete životne priče četvorice naučnika koji su uneli revolucionarne promene na polju fizike, astronomije i biologije. Čitaćete o neverovatnoj hrabrosti Stivena Hokinga, izumima Galilea Galileja, genijalnoj osobenosti Alberta Ajnštajna i putovanjima Čarlsa Darvina. Njihova otkrića, koja su promenila svet, inspirisaće vas da budete odlučni i nikada ne odustanete u nameri da spoznate neotkriveno.

Uz knjigu Oboj i napravi: Dinosauri, zmajevi, čudovišta i drugari pustite mašti na volju i napravite svoju fantastičnu kolekciju modela od kartona. Obojte i ukrasite dinosaure, zmajeve, čudovišta i drugare, a potom sastavite deliće na istiskanje.

Odaberite neke od brojnih Vulkančić naslova koji će do 2. aprila biti dostupni po ceni sniženoj čak 50%! Knjige koje su na akciji možete potražiti putem LINKA.

 

NAPOMENE:

* Akcija traje od 31. marta do 2. aprila, odnosno dok traju zalihe.

** Akcijom su obuhvaćeni odabrani Vulkančić naslovi.

*** Za vreme trajanja akcije dostava na teritoriji Srbije je besplatna.