Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

„Novi ljubimac i pljačka banke“ Džeronima Stiltona uskoro u prodaji

27.
3.
2023.

Još uzbudljivija avantura voljenog miša

Iza sedam gora, iza sedam mora, iz dubokih voda Mišjeg okeana uzdiže se jedno čudnovato ostrvo na kojem žive samo glodari: Ostrvo miševa! Tamo živi Džeronimo Stilton sa porodicom i prijateljima, koji ga često uvaljuju u uzbudljive i uvek zabavne avanture... baš poput ove koju ćete uskoro imati priliku da pročitate – Novi ljubimac i pljačka banke.

Džeronimo Stilton nije mogao ni da pretpostavi da će ga negovanje povređenog papagaja uvaliti u toliku nevolju. Između posete veterinaru i obilaska prodavnica kućnih ljubimaca, naleteo je na mesto zločina – Mišogradska banka je opljačkana!

Stilton vas upozorava da budete oprezni, jer su priče veoma zabavne i mogu da prouzrokuju neočekivane efekte, poput napada smeha, prejedanja rečima i preterane konzumacije stranica.

Njegove priče su prevedene na 52 jezika, a prodate u 187 miliona primeraka širom sveta! Džeronimo Stilton je urednik Mišjih novosti, najpoznatijih novina na Ostrvu miševa. Uživa u pisanju knjiga o svojim pustolovinama, koje su propraćene smehom, šaljivim dosetkama i zabavnim preokretima. U njima ga prate sestra Tea, rođak Trapola i sestrić Bendžamin – likovi koji obogaćuju Stiltonov život i upotpunjuju zajedničke avanture.

Dečji roman Džeronima Stiltona Novi ljubimac i pljačka banke, za decu uzrasta od sedam do devet godina, uskoro će biti dostupan na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.