Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

„Čarli se pretvara u mamuta“ Sema Koplanda uskoro u prodaji

27.
3.
2023.

Treća priča o Čarliju uz koju je zagarantovan smeh do suza!

Čarli Makgafin je istinski superheroj! On je stekao kontrolu nad svojom blesavom sposobnošću da se pretvara u životinje. Ali postoje stvari koje Čarli ne može da kontroliše, kao što su svađe između roditelja ili misteriozni nestanci životinja po gradu.

Može li Čarli da razreši misteriju sa životinjama pre nego što svet otkrije njegovu najveću tajnu?

Čitaoci će se zasigurno zabaviti u poslednjoj urnebesnoj avanturi dečaka Čarlija i njegove družine u knjizi Sema Koplanda Čarli se pretvara u mamuta, prepunoj ljutitih pisama mladih čitalaca, urnebesnih fusnota i otkačenih viceva.

Ali, kao i u prethodne dve knjige o Čarliju, u osnovi zapleta postoje i ozbiljnije teme. Dok naš superheroj nevoljno uči da upravlja sopstvenim osećanjima i da prihvati razvod svojih roditelja, on takođe otkriva da on i Dilan imaju mnogo više zajedničkog nego što je mislio.

Edicija romana o Čarliju prevedena je na 27 jezika širom sveta. Čarli se pretvara u mamuta ušao je u uži izbor za Voterstounsovu nagradu za najbolju knjigu za decu. Uskoro će biti dostupan na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.