Pretraži sajt

Najnovija avantura čuvenih Tea sisterki: „Preokret u Holivudu“ uskoro u prodaji

22.
3.
2023.

Krenite na uzbudljivo putovanje u sunčanu Kaliforniju!

Ako volite putovanja, pustolovine i misterije, pridružite se Tea sisterkama: sa njima ćete istraživati nove i fascinantne zemlje. U knjizi Tea sisterke: Preokret u Holivudu zajedno ćete doživeti avanture koje oduzimaju dah!

Osim što ćete otkriti da pet devojaka obožava da putuje, saznaćete da one još više vole da pomažu prijateljima u nevolji, istražuju misteriozne slučajeve i rešavaju čak i najkomplikovanije zagonetke!

U novoj avanturi Tea sisterke vas vode na holivuski set, među brojne reditelje i čuvene glumce. Međutim, neko pokušava da sabotira snimanje filma neobičnom krađom.

Duhovite priče iz života Tea sisterki pripoveda voljena Tea Stilton, sestra najpoznatijeg miša na svetu Džeronima Stiltona i specijalni dopisnik Mišjih novosti. Uvek je spremna da pođe na avanturistička putovanja, sa kojih se vraća sa senzacionalnim člancima i fotografijama. Tea se na Mišfordu sprijateljila sa pet devojaka – Kolet, Niki, Pamelom, Paulinom i Violetom, i tako su nastale Tea sisterke.

Dečji roman Tea sisterke: Preokret u Holivudu, za decu uzrasta od devet do dvanaest godina, uskoro će biti dostupan na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.