Pretraži sajt

Kreativni blokovi sa aktivnostima „Dinosauri“ i „Životinje“ u prodaji

22.
3.
2023.

Knjige sa nalepnicama i dvostranim bojicama

Vulkančić je za mališane pripremio nove predivne knjige iz edicije Moj kreativni blok sa aktivnostimaDinosauri i Životinje, pune zanimljivih zadataka i mozgalica za pametne glave. Mali kreativci će ih rešavati pomoću dvostranih bojica i ukrasiti mnoštvom nalepnica koje dobijaju uz knjigu.

Mališani, pred vama je ogromna avantura! Upustite se u zabavu sa dinosaurima i životinjama koje ćete obožavati. Mućnite glavom, a potom obojte scene bojicama i ukrasite ih nalepnicama. Obojte žirafu, lava, majmuna i ostale divlje životinje koje ćete ovde naći!

Mali radoznalci će u ovim fantastičnim knjigama upoznati neverovatne životinje iz celog sveta, kao i divna praistorijska stvorenja. Ove prelepe knjige, koje će pospešiti logičko razmišljanje kod dece i pomoći im da razvijaju motoričke veštine, sadrže nalepnice, dvostrane bojice i gumicu.

Knjige iz edicije Moj kreativni blok sa aktivnostima Dinosauri i Životinje, za decu uzrasta od tri do pet godina, potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.