Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Vulkan i Milka poklon-akcija!

20.
3.
2023.

Slatko zadovoljstvo uz sjajne knjige

Od 20. do 31. marta, odnosno do isteka zaliha, u knjižarama Vulkan širom Srbije očekuje vas sjajna poklon-akcija! Prilikom kupovine knjiga Vulkan izdavaštva, Vulkančića i YA Vulkana, uz fiskalni račun na kasi na poklon dobijate Milka Alpine čokoladu.

Slatko zadovoljstvo ide uz kvalitetno štivo, a ovo su neki od naslova koji će vam prirasti za srce.

BookTok hit Ljudi koje srećemo na odmoru osvojiće vašu pažnju i uveriti vas zašto je postala najprodavanija knjiga Njujork tajmsa. U novom romanu Emili Henri dvoje najboljih prijatelja doživeće trenutke istinske platonske intimnosti, naklonosti i ranjivosti, što će se postepeno pretvarati u nešto više – ili drugačije. Međutim, jedna velika istina tiho lebdi nad njihovim naizgled savršenim prijateljstvom. Šta bi uopšte moglo da pođe naopako? Roman su za najočekivaniju knjigu godine proglasili Newsweek, Oprah Magazine, Parade, The Wall Street Journal, Chicago Tribune, PopSugar, BookPage...

Pravi izbor za vaše mališane jeste čuvena Britanika: Nova enciklopedija za decu, koja će zasigurno zabaviti i starije čitaoce. Izvanredna riznica znanja, Enciklopedija Britanika je više od 250 godina posvećena proveravanju i širenju stečenog znanja, istraživanju, radu sa stručnjacima i podsticanju inovacija. Iz takve misije rodila se ideja o ovoj vanvremenskoj knjizi, koja će objasniti različite fenomene čovečanstva, ali i pružiti najnovije informacije koje ne srećemo tako često u klasičnim enciklopedijama.

Fantastična preporuka za sve ljubitelje YA Vulkan izdanja je svetski bestseler Balada o ptici pevačici i zmiji Suzan Kolins – četvrta knjiga iz serijala Igre gladi. Radnja romana dešava se 74 godine pre početka trilogije i prati život osamnaestogodišnjeg Koriolana Snoua, pre nego što je postao predsednik i tiranin Panema. Na jutro žetve počeće desetogodišnjica Igara gladi. U Kapitolu, Koriolan Snou priprema se za jedinstvenu priliku da učestvuje kao mentor u Igrama. Nekada moćna porodica Snou dočekala je teška vremena, a njihova sudbina zavisi od tanane šanse da Koriolan svojim šarmom, mudrošću i manevrom pomogne učenicama da osvoje Igre.

Posetite omiljenu knjižaru Vulkan i obradujte sebe ili voljenu osobu.

 

NAPOMENE:

*Akcija traje od 20. do 31. marta u svim knjižarama Vulkan.

** Akcija ne važi za kupovinu putem sajta knjižara Vulkan i Vulkan izdavaštva.