Pretraži sajt

Domaći autori pobrali pozitivne kritike na Novosadskom sajmu knjiga

13.
3.
2023.

 Novosadski sajam knjiga, koji zvanično svoja vrata zatvara danas, protekli petak i subotu srdačno je primio naše cenjene autore – Dušana Miklju, Muharema Bazdulja, Jovanu Dišić i Miodraga Majića.

U petak 10. marta, pred novosadskom publikom našli su se autor putopisnog romana Gradovi kao sudbina Dušan Miklja, kao i Muharem Bazdulj, koji je govorio o svojim knjigama Posljednji muškarac i Jevanđelje po Jeronimu, objavljene u izdanju Vulkan izdavaštva.

 

 

Posetioci su pažljivo slušali svoje omiljene pisce, koji su između ostalog otkrili kako su nastajale stranice njihovih knjiga, čime su se vodili, šta ih je inspirisalo i šta su želeli da prikažu čitaocima.

 

 

U subotu, 11. marta, sa posetiocima su se družili mlada autorka Jovana Dišić, čiji prvenac Vakuum je objavljen prošle godine u izdanju Vulkan izdavaštva, kao i Miodrag Majić, koji je potpisivao svoje knjige Deca zla, Ostrvo pelikana i Rudnik.

 

 

Novosadski sajam lepo je dočekao naše istaknute autore, koji su na obostrano zadovoljstvo čitalačkoj publici pružili tople i otvorene razgovore, ali i ujedno dali preporuku za čitanje.

Brojimo dane do sledećeg Sajma knjiga u Novom Sadu.