Pretraži sajt

„Maja i Švrća u džungli“ – Vulkančićeva knjiga nedelje

13.
3.
2023.

Vulkančić je za knjigu nedelje odabrao divnu slikovnicu Maja i Švrća u džungli, uz koju će mališani zavoleti svet mašte, uživati u uzbudljivoj priči i lepo se zabaviti. Zavirite u džunglu pomoću ove divne knjige, savršene za sve mališane koji vole da istražuju i žele da upoznaju svet oko sebe.

Na svakoj stranici mali istraživači će otkrivati nove scene i susretati se sa brbljivim, razigranim i veselim stanovnicima džungle. Družeći se sa njima, naučiće mnogo toga zanimljivog o svakom od njih.

Ovo je priča o jednoj nezgodi, ali veoma smešnoj. Sve je počelo jednim putovanjem. Maja i Švrća leteli su avionom, ali su se uskoro našli u srcu džungle. Saznajte kakve će sve avanture doživeti i koga će upoznati.

Edicija Najlepše priče za mališane donosi naslove kojima će se mališani iznova vraćati. Pored dobro poznatih Tri praseta i Knjige o džungli, u ovom serijalu nalaze se i autorske priče koje će svojim zanimljivim junacima i interesantnom fabulom privući pažnju svih mališana.

Divno ilustrovanu slikovnicu Maja i Švrća u džungli, za decu uzrasta od tri do pet godina, potražite na sajtu vulkancic.rs i iskoristite 30% dodatnog popusta!