Pretraži sajt

„Magija u tri koraka“ Tomasa Filana – knjiga nedelje Vulkan izdavaštva

13.
3.
2023.

Vulkan izdavaštvo je za knjigu nedelje odabralo bestseler prodat u više od milion primeraka Magija u tri koraka, koji će vam otkriti zabavan pristup roditeljstvu i ozbiljan pristup disciplini. Savremeni saveti o deci i njihovom aktuelnom okruženju – stvarnom i elektronskom – kao i jednostavne i praktične ilustracije, čine ovaj priručnik apsolutno neophodnim pomoćnikom u odgajanju dece.

Ovaj inovativni program vaspitavanja otkriva vam najvažnije tajne vaspitavanja dece i omogućava vam da uz igru i šalu ostvarite sve svoje ciljeve.

Uz dokazane rezultate i potvrđeno iskustvo, ovaj metod vas na najlakši način vodi kroz odgajanje dece uzrasta od dve do dvanaest godina bez raspravljanja, vike ili fizičkog kažnjavanja.

Kroz tri jednostavna koraka roditelji će uvežbati da eliminišu neželjeno ponašanje, ohrabre pozitivne obrasce i unaprede odnos sa detetom, a da ne upadnu u zamku beskrajnog ubeđivanja koje donosi samo frustraciju.

Saznajte i kako da sprečite svađe oko domaćeg zadatka, učinite vreme za obroke ugodnijim, naučite kako da organizujete efikasne porodične sastanke i podstaknete decu da požele da pomognu oko poslova u kući.

Posetite sajt vulkani.rs i potražite fantastičan priručnik Magija u tri koraka i iskoristite dodatni popust od 30%.