Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Odabrane Vulkančić knjige upola cene

10.
3.
2023.

Od 10. do 16. marta na sajtu vulkancic.rs

Vulkančić je odlučio da svoje verne čitaoce obraduje novom fantastičnom akcijom i odobri popust od 50% na odabrane dečje naslove. Mališani i roditelji, upustite se u nove zabavne avanture i uživajte u prelepim ilustracijama i bogatom sadržaju Vulkančić knjiga! Dok traje akcija, od 10. do 16. marta, dostava knjiga na teritoriji Srbije će biti besplatna.

Preporučujemo vam neke od naslova uz koje će vaša deca rasti i sazrevati, ali pre svega, ludo se zabaviti. Spisak svih naslova potražite na sledećem LINKU.

U knjizi Izuzetni naučnici pronaći ćete životne priče četvorice naučnika koji su uneli revolucionarne promene na polju fizike, astronomije i biologije – Stivena Hokinga, Galilea Galileja, Alberta Ajnštajna i Čarlsa Darvina. Njihova otkrića, koja su promenila svet, inspirisaće vas da budete odlučni i nikada ne odustanete u svojoj nameri da spoznate neotkriveno.

Posetite 60 zemalja uz edukativnu knjigu Čudesni svet oko nas! Učite o mnogim gradovima i znamenitim mestima sveta dok uživate u obilju predivnih ilustracija i okrećete stranice koje se rasklapaju na posebno zanimljiv način. Obiđite različite znamenitosti, upoznajte raznovrsne kulture i posetite gradove pune života pre nego što se prepustite čarima prirodnih lepota, koje će vam zasigurno oduzeti dah.

Za sve radoznale glavice tu je i Moja knjiga o izuzetnim životinjama, gde vas čekaju najzanimljivije činjenice o gracioznim pticama, veličanstvenim sisarima, sjajnim morskim stvorenjima, čudesnim zverčicama, izuzetnim gmizavcima i neverovatnim vodozemcima.

Ukoliko ste spremni za nezaboravnu avanturu i druženje sa neobičnim junacima, uživaćete u jedinstvenom zapletu u knjizi Zver i Betani, koji uključuje petstojedanaestogodišnjaka po imenu Ebenizer Tvizer, devojčicu po imenu Betani i zver. Tvizer drži zver na tavanu, hrani je raznim skupocenim stvarima, a zauzvrat dobija darove i eliksir mladosti. Autor Džek Megit-Filips vas poziva da se pridružite junacima, ali knjigom rukujte oprezno jer uvek može da vas iznenadi!

Ludo ćete se zabaviti uz ediciju Moja mala zvučna knjiga, osmišljenu tako da mališani prepoznaju i nauče neke od najčešćih zvukova iz sveta oko nas. Uz knjigu Kad si srećan zapevaćeš i zaigrati čim čuješ čuvenu pesmicu, samo pritiskom na jedno dugme. Mališani će razviti senzorne sposobnosti, a učenje će postati zanimljivo i lako.

Ove i mnoge druge dečje naslove možete kupiti upola cene do 16. marta putem sajta vulkancic.rs!