Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Domaći autori 10. i 11. marta na Novosadskom sajmu

1.
3.
2023.

Na Sajmu knjiga u Novom Sadu, koji će biti održan od 7. do 13. marta, posetioci će imati priliku da upoznaju naše cenjene autore – Dušana Miklju, Muharema Bazdulja, Jovanu Dišić i Miodraga Majića.

Hala Master Novosadskog sajma, kako su najavili organizatori, ugostiće i strane pisce i izdavače, koji će predstaviti svoja dela i aktuelnu produkciju.

Vulkan izdavaštvo s ponosom najavljuje gostovanja proslavljenih pisaca – Dušana Miklje, Muharema Bazdulja, Jovane Dišić i Miodraga Majića, koji će svoje knjige potpisivati na Vulkanovom štandu.

Nova knjiga Dušana Miklje Gradovi kao sudbina odličan je povod za razgovor na bini Novosadskog sajma 10. marta od 18 do 19 sati, dok će svoju priču o knjigama Posljednji muškarac i Jevanđelje po Jeronimu, takođe u izdanju Vulkan izdavaštva, od 19 do 20 sati publici ispričati Muharem Bazdulj.

Dan kasnije, 11. marta, od 17 do 18 sati, posetiocima Sajma će se predstaviti mlada autorka Jovana Dišić svojim prvencem – romanom Vakuum, a od 18 do 19 sati na Vulkanovom štandu svoju novu knjigu Rudnik potpisivaće Miodrag Majić.

Inače, u širem izboru za Nagradu „Laza Kostić“, koja će biti dodeljena na Novosadskom sajmu knjiga, našlo se devet naslova, među kojima je Vakuum Jovane Dišić.