Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

„Za vaše najviše dobro od srca“ Slavice Squire uskoro u prodaji

16.
2.
2023.

Tvoja sreća zavisi od tebe i tvojih postupaka, a ne od drugih ljudi

Slavica Squire, osnivač prvog NLP instituta i prve Coaching akademije u Srbiji, svoje dugogodišnje profesionalno iskustvo i znanje koje je stekla od vodećih svetskih stručnjaka za Coaching i NLP stavila je vama na raspolaganje u nekoliko knjiga. Njena dela na jednostavan i razumljiv način predstavljaju metode kojima biste mogli da izgradite najbolju verziju sebe.

Slavica vam u novoj knjizi daje najbolje principe za unapređenje ključnih životnih vrednosti – sreće, uspeha, slobode, samopoštovanja i ljubavi – koje vode u ispunjen i predivan život. Za vaše najviše dobro od srca će vam pomoći da spoznate moć u sebi i da ne reagujete kao žrtva okolnosti, nego da svesno oblikujete svoj život iz dana u dan.

Knjiga je sastavljena od postova na Fejsbuku i Instagramu koji su privukli najveću pažnju. Ideja je bila da najbolji postovi koji su podsetnik za sve nas budu na jednom mestu, u knjizi koja je prelepo dizajnirana i može da vam stoji negde pri ruci kako biste je svakodnevno koristili. Ova knjiga pružiće vam podršku i vodič kroz svakodnevna iskustva i poteškoće.

Prihvatiti da smo sami odgovorni za svoj život jeste zastrašujuće, ali je istovremeno oslobađajuće i moćno, jer kada zaista uzmemo tu moć u svoje ruke, onda svesno svojim odlukama možemo da kreiramo život po svome iz dana u dan.

Kad god ste nezadovoljni ili zabrinuti, umorni ili tužni, besni ili bespomoćni, kad osetite bol i strah i imate potrebu da se izolujete, automatski posegnite za ovom knjigom i nađite nešto što vam prija i što vas pokreće.

U ovoj knjizi ćete naći principe koji će vas pokrenuti na razmišljanje i dati vam smernice, razne korisne vežbe i podršku kroz svakodnevna iskustva i poteškoće. I sve to čitajući i listajući predivno ilustrovane stranice svog novog životnog priručnika.

Nova knjiga Slavice Squire Za vaše najviše dobro od srca uskoro će biti dostupna na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.