Pretraži sajt

Slikovnice „Istražite lampom“ uskoro u prodaji

8.
2.
2023.

Za ljubitelje dinosaura i magičnih jednoroga

Za sve radoznale mališane Vulkančić priprema jedinstvene knjige sa lampom, koje će ih povesti u bajkoviti svet čudesnih jednoroga, ljupkih ponija, neustrašivih dinosaura i fantastičnih zmajeva. Istražite lampom: Jednorozi i poniji i Istražite lampom: Dinosauri i zmajevi garantuju čarobnu avanturu koju nikada neće zaboraviti!

Na stranicama fantastične slikovnice Istražite lampom: Jednorozi i poniji čeka ih čitav jedan magični svet, pun boja i čarobnih slika. U zemlji Maštariji poniji i jednorozi uživaju u igri, a mališani imaju priliku da im se sasvim približe, jer knjiga sadrži kartonsku lampu pomoću koje mogu istražiti svaku scenu dok pronalaze zadate pojmove.

Istražite lampom: Dinosauri i zmajevi povešće maštovite mališane u jedan grad u kome žive dinosauri i zmajevi. Svet neustrašivih bića i njihovih neverovatnih avantura čeka da ga vaš radoznalac otkrije tako što će kartonskom lampom pronalaziti zadate pojmove na svakoj sceni.

Slikovnice sa lampom Jednorozi i poniji i Dinosauri i zmajevi, za decu uzrasta od tri do pet godina, uskoro će biti dostupne na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.