Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Psihološki triler „Čovek kojeg nema“ uskoro u prodaji

1.
2.
2023.

Dve priče. Jedan ubica. Bez milosti.

Kad je imala dvanaest godina, Iv Blek je jedina preživela napad serijskog ubice – Ništarije – na njenu porodicu. Godine su prošle, ali ona je i dalje opsednuta potragom za čovekom koji joj je uništio život i rešena je da ga razotkrije.

Iv je morala da se suoči sa mnogim demonima tokom ovog istraživanja. Koristeći modernu tehnologiju i objedinjujući sve informacije do kojih je došla, ona piše knjigu, koju će nazvati po monstrumu koji je ubio njene roditelje i mlađu sestru.

Radnik obezbeđenja u supermarketu Džim Dojl samo što je počeo da čita bestseler u kom je Iv pisala o svojim nastojanjima da pronađe ubicu svoje porodice. Dok okreće stranicu za stranicom, gnev u njemu sve više raste. Jer Džima ne zanima da čita o Ništariji. On jeste Ništarija.

Džim ubrzo počinje da shvata koliko se Iv približila istini. Zna da neće odustati sve dok ga ne pronađe. Nema drugog izbora osim da je zaustavi... On je uznemiren. Dobro je prikrio tragove, ali gubi kontrolu. Zašto sada? Da li je otkrila njegov identitet?

I dok Džim čita knjigu, čitalac se kreće između dve priče, one koju je napisala Iv Blek i one koju je ispisala Ketrin Rajan Hauard.

„Vraški pametan psihološki triler.“ – Pablišers vikli

Čovek kojeg nema bio je bestseler broj 1 Ajriš tajmsa i Kindl bestseler (UK) i našao se u užem izboru za irski kriminalistički roman godine. Uskoro će biti dostupan na vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.