Pretraži sajt

Vulkanova preporuka za čitanje u februaru

1.
2.
2023.

Vreme je za kupovinu kvalitetnog štiva iz bogate ponude Vulkan izdavaštva. Početak godine donosi hit naslove, a mi vam predstavljamo tri knjige za čitanje u februaru.

Za obožavaoce Sandre Braun stigao je Slepi tigar, fantastičan triler koji se ne ispušta iz ruku.

Tačer Haton, vojnik umoran od rata, na povratku svom kaubojskom životu iskače iz teretnog voza u pokretu da bi izbegao nevolje... ali sudbina mu je pripremila više nego što je očekivao. Istog dana kada je stigao u Foli u Teksasu, jedna meštanka nestaje. Tačer, jedini stranac u gradu, osumnjičen je za njenu otmicu, a možda i ubistvo. Između njega i oslobađanja od krivice stoje korumpirani gradonačelnik, pokvareni šerif, ozloglašena vlasnica bordela, lukavi krijumčar, zavađeni proizvođači ilegalnog alkohola... i mlada udovica čije meke crte lica kriju gvozdenu volju.

Misteriozni istorijski triler Đavo u mutnoj vodi nastao iz pera Stjuarta Tertona, autora bestselera Sedam smrti Ivlin Hardkasl, zadivljujuća je i impresivna priča o detektivskom dvojcu na otvorenom moru i demonu koji ih proganja. Roman koji su Gardijan, Sandej tajms, Dejli mejl, Fajnenšel tajms, Dejli ekspres i Amazon proglasili za knjigu godine oduševiće i ljubitelje istorijske fikcije i fanove krimi-žanra.

Ponoć u Njujorku je nezaboravan ljubavni roman prepun neizvesnosti, oslikan na veličanstvenom platnu umetničkog sveta Njujorka. U svom debitantskom romanu, čiji će poslednji redovi dugo odjekivati u vama, Mark Miler je savršeno prepleo prelepu romansu i akciju dostojnu trilera.

Leo je mladi umetnik iz Njujorka. Upravo je odslužio kaznu zbog falsifikovanja i prodaje dela poznatih umetnika. Po dolasku u Njujork, Lorena je napadnuta u Central parku. Igrom sudbine, Leo se našao u blizini i pomogao joj da se odbrani. Ni Lorena ni Leo nisu svesni koliko su njihovi životi oduvek povezani: njihova ljubav je neizbežna, ali i osuđena na propast.

Sve naslove možete potražiti na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije. Uživajte u čitanju!