Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Zadivljujuća YA fantastika „Samo čudovište“ Vanese Len uskoro u prodaji

7.
12.
2022.

Tajne su najmoćnije oružje

Zakoračite u magični svet u kojem je granica između čudovišta i heroja tanka poput žileta. Vulkan izdavaštvo vam predstavlja izvanredan prvi deo trilogije autorke Vanese Len Samo čudovište.

Kada su je poslali u London kod ekscentrične rodbine njene pokojne majke, šesnaestogodišnja Džoun uživa u savršenom letu. Obožava svoj štreberski posao u muzeju, a kada je preslatki kolega Nik pozove da izađu, oseća da sve dolazi na svoje mesto.

A onda, kada stvari pođu po zlu, Džoun će se strmoglaviti kroz vreme i njeno će leto postati košmar. Njena porodica nije samo ekscentrična: oni su čudovišta, sa zastrašujućim, skrivenim moćima.

„Čudovišta izgledaju kao džinovski pauci“, rekla je Džoun. „Ili kao roboti.“ Videla je dovoljno crtanih filmova da zna. Baka joj je ponekad pričala priče, prikrivajući osmeh. Ali bakine oči sada nisu sijale. Bile su ozbiljne. „To su lažna čudovišta“, rekla je. „Prava čudovišta izgledaju kao ti i ja.“

A Nik nije samo lepi dečko: on je legendarni ubica čudovišta iz priča njenog detinjstva, koji će učiniti sve da ih uništi.

Neće biti srećnog kraja, podsetila je sebe. Ona je čudovište, a on heroj. Svi znaju kako se ta priča završila.

Da bi zaštitila svoju porodicu, Džoun će morati da udruži snage sa naslednikom protivničkog klana, Aronom Oliverom. Ali pre svega, moraće da prihvati svoju pravu prirodu.

Knjiga Samo čudovište uskoro će biti dostupna na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.