Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

„Hajde da se igramo!“ u prodaji

30.
11.
2022.

Zabavna i poučna priča o prijateljstvu

Od autorke Nikole Kinir, čije su slikovnice osvojile srca mališana širom sveta, stigla nam je fantastično ilustrovana knjiga Hajde da se igramo. U novoj čarobnoj priči omiljene ilustratorke mališani će čitati o prijateljstvu, hrabrosti i dobroti.

Najmlađi čitaoci su dosad imali priliku da se upoznaju sa malom ćutljivom lisicom, strašljivim zekom Uškom i zmajicom Ljubicom, malom cicijom. U novoj knjizi susrešće se sa povučenim i pomalo mrzovoljnim psom Mićkom i veselom i veoma druželjubivom fokom Milicom.

Mićku je svega preko glave. On zaista uživa u tome da se igra sam na udaljenoj plaži i to smatra slobodom. Ali Milica mu je uvek za petama i uporno se trudi da mu postane prijatelj. Mićko odbija sve Miličine pokušaje sve dok jednog dana ne vidi da je u opasnosti i odluči da je zaštiti.

Ilustracije i u ovoj knjizi poznate dečje autorke pokazuju čitav spektar emocija kroz govor tela i izraze lica. Priča govori o složenosti izgradnje prijateljstva i može poslužiti kao podsticaj za razgovor o empatiji.

Knjigu Hajde da se igramo za decu uzrasta od tri do pet godina potražite na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.