Pretraži sajt
%
×
3 DEČJE KNJIGE ZA 999 RSD
dana sati minuta sekundi

Potpisivanje romana „Rudnik“ Miodraga Majića na Sajmu knjiga u Nišu

24.
11.
2022.

Hala „Čair“, četvrtak, 1. decembar

Posle dvogodišnje pauze, ljubitelji knjige ponovo će imati priliku da posete štand Vulkan izdavaštva i da se druže sa najčitanijim domaćim autorima u okviru 57. Niškog sajma knjiga.

Svoje druženje sa niškom čitalačkom publikom zakazao je jedan od naših najčitanijih pisaca Miodrag Majić. Autor maestralnog trilera Deca zla i bestselera Ostrvo pelikana će u četvrtak, 1. decembra, od 19 sati na štandu Vulkan izdavaštva potpisivati svoj novi roman Rudnik.

Zakoračite u romaneskni svet u kojem ćete neprestano hodati po tankoj liniji između mogućeg i nemogućeg, jer u središtu novog Majićevog bestselera nalazi se junak koji će vas, od prve do poslednje stranice, zagledan u krhotine nekadašnjeg života, voditi kroz sopstvena sećanja, i sve što bude kazao biće dovedeno u pitanje. O rudniku će se ispredati raznolike priče, ali on će ostati pod velom tajne sve dok glavni junak ne odluči da krene u potragu za njim.

Poštovaoci Majićeve proze biće u prilici da porazgovaraju s autorom i o njegovim ranije objavljenim delima koja su izazvala pažnju javnosti u čitavom regionu. Majić je posle dva izuzetna romana, rasprodata u neverovatnih 70 000 primeraka, nastavio da osvaja domaću publiku svojim izvanrednim pripovedačkim talentom.

Pozivamo ljubitelje savremene književnosti koji žele potpisan primerak romana Rudnik da posete halu „Čair“ i štand Vulkan izdavaštva!

Trenutno nema komentara