Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Vulkanova jesenja akcija u objektima Moj Kiosk

17.
10.
2022.

Od 17. oktobra do 16. novembra

Iskoristite oktobarske dane na pravi način i posvetite se čitanju. Ne propustite jedinstvenu ponudu i nabavite fantastične naslove Vulkan izdavaštva po neverovatnim cenama u svim objektima Moj kiosk. Tokom akcije, od 17. oktobra do 16. novembra, odnosno do isteka zaliha, jednu knjigu kupićete po ceni od 399 dinara, a ukoliko se odlučite za dva naslova, možete ostvariti popust od 40%.

Ukoliko ste neodlučni, pomoći ćemo vam da pronađete pravi naslov za sebe ili dragu osobu.

Triler prepun napetosti „Težina snega” ostaviće bez daha ljubitelje ovog žanra. Posle saobraćajne nesreće, povređeni mladić poveren je Matijasu, povučenom starcu koji pristaje da mu vida rane u zamenu za zalihe i ogrev, i priliku za bekstvo iz sela. Ako vas oduševljavaju knjige Donata Karizija, Tomasa Harisa i drugih velikana žanra, roman Kristijana Gea Polikena nećete moći da ispustite iz ruku.

Kroz uzbudljivu priču Viktorije Prinsvil „U palati cveća” ulazimo u Golestansku palatu, iza čije se raskošne fasade krije okrutan sistem u kojem svako očajnički traga za smislom života u zatočeništvu.

Za čitaoce koji upijaju romane Nore Roberts i Sandre Braun imamo pravu literarnu poslasticu! Autorka Elin Hilderbrand i Vulkan izdavaštvo predstavljaju vam roman satkan od ljubavi, napetosti i uzbuđenja „Praznik u raju“. Njujork post dodelio je Elin Hilderbrand titulu „kraljice letnjeg štiva“, što potvrđuju višemilionski tiraži, prva mesta na top-listama, kao i brojne nominacije za najbolju knjigu godine na relevantnim sajtovima, kao što je „Goodreads”.

U objektima Moj kiosk potražite ove i mnoge druge naslove Vulkan izdavaštva po neverovatnim cenama.