Pretraži sajt

Triler švedske bestseler autorke „Mentalista“ uskoro u prodaji

14.
10.
2022.

Usudite se da otkrijete istinu!

Neverovatno napet, triler „Mentalista“ prvi je roman nove skandinavske kriminalističke trilogije Kamile Lekberg. Eksplozivan, dramatičan i zagonetan, pun obrta, „Mentalista“ je proglašen jednim od najboljih trilera godine. Ovo je izuzetna kombinacija sposobnosti kraljice švedskog krimića da otkrije ponor ljudske duše i psiholoških veština jednog od najcenjenijih mentalista na svetu Henrika Feksevsa.

Šokantno ubistvo. Slučaj prepun preokreta. Sat otkucava, vreme ističe.

Žrtva je zarobljena u mađioničarskom sanduku, sa mačevima zabodenim kroz njega. Ali ovog puta to nije mađioničarski trik. To je ubistvo.

Pošto traga za zastrašujućim ubicom, detektivka Mina traži pomoć od čuvenog mentaliste Vinsenta Valdera. Samo on može da joj približi tajni svet magije i iluzija.

Mina i Vinsent uskoro otkrivaju da žrtva ubistva ima rimski broj III urezan na nozi. Ubica odbrojava unazad. Dogodiće se još tri ubistva. Počinje trka s vremenom, a sat i dalje otkucava. Moraju biti korak ispred ubice da bi stavili tačku na ovo ludilo.

 

„Triler koji ubrzava puls.“ – Geteborgs-posten

„Veći deo života proveo sam smišljajući kako da kontrolišem ljudsku psihu. Sada sam bio u mogućnosti da to uradim sa Kamilom, poznavaocem izvitoperenih umova i majstorom intriga. „Mentalista“ je ostvarenje mog sna.“ – Henrik Feksevs

 

Mentalista“ uskoro na vulkani.rs!