Pretraži sajt
%
×
ODABRANE DEČJE KNJIGE 3 ZA 999 RSD
dana sati minuta sekundi

„Akademija jednoroga: Lejla i Plesač“ uskoro u Vulkančiću

5.
8.
2022.

Nezaboravna priča o pravom prijateljstvu

 

Lejla i Plesač, nova knjiga iz fantastičnog serijala Akademija jednoroga, oduševiće sve zaljubljenike u jednoroge i one koji veruju u magična prijateljstva. Upustite se u neobične avanture sa nezaboravnim junacima, upoznajte čarobne jednoroge i njihove prijatelje i uživajte u duhovitim obrtima i divnim ilustracijama!

Zamislite školu u kojoj upoznajete svog jednoroga i zajedno s njim se upuštate u neverovatne avanture! To se dešava devojkama u Akademiji jednoroga, gde su čuda moguća.

Lejla je neizmerno srećna zbog toga što se nalazi na Akademiji jednoroga. Iako obožava svog živahnog jednoroga Plesača, skakanje, galopiranje i avanture sa prijateljima za Lejlu predstavljaju veliku nelagodu. Kada drveće u blizini Svetlucavog jezera počne da gubi svoje lišće, Lejla mora da prikupi hrabrost i krene u uzbudljivu pustolovinu sa Plesačem kako bi pronašli rešenje.

Čarobna knjiga za najmlađe čitaoce Akademija jednoroga: Lejla i Plesač uskoro će biti dostupna na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije. Preporučujemo da pročitate i druge priče iz ovog serijala: Izabel i Oblačak, Sofija i Duga, Skarlet i Plamena, Ava i Zvezdana. Posetite sajt vulkancic.rs!

Trenutno nema komentara