Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA ODABRANE VULKANČIĆ KNJIGE
dana sati minuta sekundi

Nove riznice priča „Veliki snovi malih sanjalica“ i „U svetu magičnih bića“ u prodaji

4.
7.
2022.

Poučne priče za laku noć

Vulkančić vam predstavlja Riznicu priča: Veliki snovi malih sanjalica i Riznicu priča: U svetu magičnih bića, koje sadrže po jedanaest divnih priča za čitanje pred spavanje. U njima će se vaši mališani sresti sa novim razigranim i neobičnim junacima koji će im oplemeniti detinjstvo i izmamiti osmehe na lica.

Upoznajte mnoštvo jedinstvenih junaka i sa njima učestvujte u brojnim avanturama! Uplovite u svet snova uz poučne priče za laku noć!

Svet magičnih bića i njihovih neverovatnih avantura čeka da ih vaš mališan otkrije. Kroz jedanaest predivnih priča upoznaće vilasaura, usamljenog džina, hrabrog jednoroga i mnoge druge. Zabaviće se družeći se sa Momčilom, malim mišem koji silno želi da poraste, i zebrom Zorom, koja želi da postane astronaut, kao i mnogim drugim junacima.

U ovim toplim, divno ilustrovanim pričama uživaće i roditelji i deca, i želeće da im se ova knjiga čita iznova i iznova. Ove bogato ilustrovane zbirke brzo će postati omiljene u vašoj porodici. Otkrijte svet čarolije, pustolovine i mašte uz 11 toplih priča za čitanje pred spavanje!

Riznica priča: Veliki snovi malih sanjalica i Riznica priča: U svetu magičnih bića dostupne su na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.