Pretraži sajt

Nove knjige sa aktivnostima u Vulkančiću: „Učenje kroz igru“

12.
5.
2022.

Reši zadatak i zabavi se!

Od jednoroga i dinosaura, preko domaćih životinja, ajkula pa sve do vanzemaljaca, u knjigama sa aktivnostima Učenje kroz igru mališani će upoznati mnogo novih drugara i pronaći pregršt zadataka koji će učenje pretvoriti u zabavu. Razigrane vežbe pisanja i bojenja podstaći će razvoj fine motorike, mašte i kreativnosti. Osim što sadrže brojne zadatke i nalepnice, knjige su izuzetne za usavršavanje novih veština.

U knjizi Učenje kroz igru: Spajamo crtice i bojimo krije se za svakoga ponešto. Mali kreativci će uživati dok kroz igru povlače linije u raznim pravcima, dovršavaju crteže i boje ono što su iscrtali. Više od 250 nalepnica obezbediće sate i sate zabave. Na kraju knjige nalaze se modeli na istiskanje od kojih će sastaviti divnu slagalicu.

Uz knjigu Učenje kroz igru: Prepoznajemo nizove mali istraživači će razvijati logičko razmišljanje na lak i zabavan način. Kada prepoznaju i dovrše različite nizove, na kraju knjige pronaći će modele na istiskanje koji će im biti potrebni u zabavnoj igri domina.

Ulazak u svet matematike može biti i te kako zabavan. Učenje kroz igru: Učimo da računamo sadrži mnogo zabavnih zadataka koji će pomoći mališanima da usvoje prva znanja iz matematike. A kada se umore, na kraju knjige čekaju ih modeli na istiskanje od kojih će vešti prstići sastaviti predivnu kutiju.

Pregršt zabavnih zadataka čeka da ih reše pametne glave u knjizi Učenje kroz igru: Spajamo parove. Dok spajaju parove, mališani će učestvovati u brojnim aktivnostima sa novim drugarima. Na kraju knjige nalaze se kartice na istiskanje za igranje superzabavne igre pamćenja.

Olovke i bojice u ruke i zabavi se dok popunjavaš ove knjige sa aktivnostima! Rešavaj zadatke, crtaj i ne zaboravi da svaku stranicu ukrasiš nalepnicama!

Kreativne knjige Učenje kroz igru dostupne su na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.