Pretraži sajt
%
×
2 ZA 1 VULKANČIĆ NASLOVI
dana sati minuta sekundi

Ne propustite Young Adult Vulkan knjige na specijalnoj akciji!

29.
11.
2021.

Kupite jednu, čitajte dve!

 

U periodu od 29. novembra do 2. decembra samo na sajtu Vulkan izdavaštva kupovinom dva naslova iz oblasti Young Adult jeftiniji dobijate za 1 dinar. Tokom trajanja akcije dostava je besplatna na teritoriji Republike Srbije.

Od fantastike do savremenih tema, pronađite svoje idealno štivo za predstojeće hladne dane. Iz bogate ponude Young Adult naslova za vas izdvajamo nekoliko.

Posle tri uspešna romana iz serijala Igre gladi i njihovih ekranizacija, četvrta knjiga Balada o ptici pevačici i zmiji oduševila je publiku širom sveta. Novi roman autorke Suzan Kolins jedan je od najprodavanijih u izdanju Vulkan izdavaštva.

Na jutro žetve počeće desetogodišnjica Igara gladi. U Kapitolu, osamnaestogodišnji Koriolan Snou priprema se za jedinstvenu priliku da učestvuje kao mentor u Igrama. Nekada moćna porodica Snou doživela je teška vremena, a njihova sudbina zavisi od tanane šanse da Koriolan svojim šarmom, mudrošću i manevrom pomogne učenicama da osvoje Igre. Sve je protiv njega. Dobio je ponižavajući zadatak da predvodi ženski tribut iz Distrikta 12, najniži od najnižih. Njegova sudbina je sada u potpunosti zamršena: svaki izbor koji napravi može da dovede do pobede ili poraza, trijumfa ili pada. U areni će doći do borbe protiv smrti. Van arene, Koriolan počinje da oseća propast svog tributa... I moraće da odabere između lične potrebe da prati pravila i želje da preživi bez obzira na sve.

„Sve što očekujete od Suzan Kolins je u ovom romanu.“ – Guardian

Za ljubitelje mračnih gotskih priča sa specifičnom atmosferom izdvajamo Mračni sunovrat Elizabet Frankenštajn autorke Kirsten Vajt. Knjiga je ubrzo po objavljivanju postala bestseler Njujork tajmsa, a proglašena je za knjigu godine po mnogim relevantnim izborima.

Elizabet već nedeljama nije pojela pristojan obrok. Njene tanke ruke prekrivene su modricama i na korak je od toga da bude izbačena na ulicu... dok je ne dovedu u dom Viktora Frankenštajna, tužnog i usamljenog dečaka koji ima sve osim prijatelja. Viktor je njen izlaz, njena prilika da se izvuče iz bede, i od toga dana Elizabet čini sve što može da postane nezamenjiva – a u tome i uspeva. Porodica Frankenštajn je prihvata i daje joj toplu postelju, ukusnu hranu i haljine od najfinije svile, a Viktor i ona ubrzo postaju nerazdvojni. Ali taj novi, predivni život ima svoju cenu. Kako godine prolaze, Elizabet mora da nauči da živi s Viktorovim opasnim temperamentom i da udovoljava svakom njegovom hiru, bez obzira na to koliko je izopačen. Iza njenih plavih očiju i slatkog osmeha krije se proračunato srce devojke odlučne da ostane živa po svaku cenu, dok svet koji poznaje tone u tamu.

„Pun pogodak!“ – Kirkus Reviews

Ljubiteljima napetih trilera, brzih obrta i potpune neizvesnosti do kraja preporučujemo knjigu Kako ubiti Novembar autorke Adrijane Mejder.

Misteriozna Akademija Absconditi je sakrivena u gustoj šumi, u potpunosti izolovana od sveta. U njoj nema interneta i struje, a vlada sistem kažnjavanja oko za oko. Na časovima se umesto matematike i fizike uče veštine bacanja noža, raspoznavanja otrova i umetnost pretvaranja. Učenici su deca svetskih elitista, koji se obučavaju da postanu ubice, špijuni i majstori manipulacije. Novembar Adli ne zna zašto su je poslali ovde, niti kakve tajne kriju hodnici ove škole, ali uskoro će otkriti da je jedino važna pobeda u nadmetanju. Kada nesrećnim slučajem jedan učenik bude ubijen i sve oči budu uprte u nju, Novembar mora što pre da se uklopi dok ne postane ili naredna žrtva ili osumnjičeni za ubistvo.

Sve naslove Young Adult možete pronaći na linku.