Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Kupiš jednu, čitaš dve knjige Vulkan izdavaštva

22.
11.
2021.

 

 

Nova akcija na sajtu vulkani.rs od 22. do 25. novembra

U periodu od 22. do 25. novembra, Vulkan izdavaštvo sve svoje čitaoce nagrađuje fenomenalnom akcijom! Kupovinom dve knjige iz akcijske ponude, jeftiniju dobijate za 1 dinar. Ali to nije sve! Dostava na teritoriji Republike Srbije tokom trajanja akcije je besplatna. Zgrabite priliku i uživajte u najlepšim naslovima svetske književnosti!

Iz ponude naslova koji su obuhvaćeni akcijom izdvajamo:

Roman Anarhija autorke Megan Devos je namenjen mladim čitaocima, obožavaocima književne trilogije Igre gladi. Suparničke frakcije preuzele su vlast, boreći se jedna protiv druge do istrebljenja. Zauzevši Blekving, dvadesetjednogodišnji Hejden je postao jedan od najmlađih vođa. Pred njim su ozbiljni problemi: nedostatak hrane, racije drugih frakcija, pretnje da će biti kidnapovan. Spreman da se suoči s najvećim izazovom, Hejden će krenuti u potragu za Grejs, ćerkom suparničkog vođe. Ona je čitavog života obučavana da ubija, i ne veruje nikome. Svet je sada drugačiji. Ne postoje pravila, vlada bezvlašće i nema garancije da ćete baš vi biti pošteđeni. Opasnost. Haos. Anarhija. Ubij da ne budeš ubijen, pokori da ne budeš pokoren. Uplovite u ovu uzbudljivu čitalačku avanturu i saznajte da li će glavni junaci uspeti da se izbore sa svim izazovima.

Romantičnim dušama preporučujemo roman Veče iz snova autorke Rebeke Serl. Kada Sabrina stigne na večeru povodom svog tridesetog rođendana, za stolom zatiče svoju najbolju drugaricu, ali i tri značajne osobe iz svoje prošlosti – bivšeg verenika, omiljenog profesora s fakulteta i davno otuđenog oca. Međutim, tu nije kraj iznenađenjima. Među zvanicama se zatekla ni manje ni više nego slavna Odri Hepbern! Kako se serviraju predjela, sipa vino i počinje razgovor za večerom, postaje jasno da postoji razlog zašto se šestoro ljudi okupilo na jednom mestu. Gorko-slatki roman Veče iz snova donosi najlepšu ljubavnu priču koju ćete pročitati ove godine.

Od autora svetskog književnog fenomena Bornov identitet predstavljamo zastrašujući triler o međunarodnoj zaveri. Roman Nasleđe Skarlati Roberta Ladlama će vas od prve do poslednje stranice držati u neizvesnosti. Dok se Berlin ruši, a Treći rajh kopni u samrtnom grču, u napetoj igri moći i izdaje, o sudbini sveta odlučiće zagonetna ličnost. U Vašington je stigla vest da je elitni član nacističke vrhovne komande spreman da prebegne i otkrije informacije koje će okončati rat. Ali njegovo bekstvo podrazumeva objavljivanje strogo čuvanog dosijea o Skarlatijevom nasleđu. To je dokument čiji bi sadržaj mogao da uništi reputaciju mnogim vodećim imenima zapadnog sveta. Svestan da u rukama ima kartu za slobodu, Saksonac će morati pažljivo da povlači konce.

Ljubiteljima nefikcije preporučujemo Knjigu o ljudima Adama Raderforda, kratku istoriju kulture, seksa, rata i evolucije. U ovom originalnom i zabavnom viđenju života na Zemlji, Raderford istražuje osobine koje su se nekada smatrale isključivo ljudskim, a ispostavilo se da nije baš tako: nismo jedina vrsta koja komunicira, pravi alate, koristi vatru, ili ima seks iz drugih razloga osim zarad pravljenja nove verzije nas samih. Evolucija nam je, međutim, omogućila da razvijemo našu kulturu na nivo složenosti koji nadmašuje bilo koju drugu opaženu prirodu. Knjiga o ljudima govori kako smo postali stvorenja koja smo danas.

Veliku ponudu akcijskih naslova možete pogledati na linku.

 

* Akcija traje od 22. do 25 novembra.

** Od dva odabrana naslova, jeftiniji ćete platiti 1 dinar.

*** Ukoliko kupite samo jednu knjigu iz ponude, poštarina se naplaćuje po redovnoj ceni.