Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA ODABRANE VULKANČIĆ KNJIGE
dana sati minuta sekundi

Vulkanova jesenja eksplozija popusta

15.
11.
2021.

 

Specijalni popusti na odabrane naslove

 

U periodu od 15. do 18. novembra očekuje vas sjajna ponuda na sajtu vulkani.rs! Za verne čitaoce pripremili smo više od 50 uzbudljivih naslova iz oblasti beletristike i nefikcije, koji su tokom trajanja akcije na popustu od 30%, 35% i 40%. Dostava knjiga Vulkan izdavaštva koje su na akciji do 18. novembra je besplatna na teritoriji Republike Srbije.

Vulkan izdavaštvo preporučuje neke od naslova uz koje ćete uživati tokom novembra.

Saznajte zašto je Tiha vatra gori Pole Hokins nakon Devojke iz voza bio najiščekivaniji triler sezone? Napeto, uzbudljivo, psihološki triler koji ostavlja bez daha! London. Beživotno telo muškarca pronađeno je na brodu na kojem je živeo. Očigledno je da je u pitanju brutalno ubistvo, a krug osumnjičenih steže se oko tri žene. Tiha vatra gori je roman koji ljubitelji trilera jednostavno moraju imati u kućnoj biblioteci.

Ostajemo na polju psiholoških trilera i preporučujemo vam knjigu Devojka A autorke Abigejl Din. Recenzija Pole Hokins za ovaj roman glasila je kratko i jasno: „Fantastično.“ Leks Grejsi ne želi da razmišlja o svojoj porodici. Ne želi da razmišlja o odrastanju u Kući užasa svojih roditelja. I ne želi da razmišlja o sebi kao o Devojci A: onoj koja je pobegla. Ovaj triler je poput uragana osvojio svet i mesecima vlada svetskim top-listama! Uskoro će doživeti i ekranizaciju pod režiserskom palicom Johana Renka, režisera TV serije Černobilj, epizoda Breaking Bad i The Walking Dead, ali i spotova najvećih muzičkih zvezda kao što su Madona, Boui, Kajli Minog, Lana del Rej.

„Prigrlite duh ponizno i zahvalno, i kročite u svoje beskrajno unutrašnje biće“, poručuje nam Lujza Hej u svojoj knjizi Zahvalnost: način života. Ovaj bestseler, koji je i samoj Lujzi Hej bio naročito drag, svedoči o tome koliko je važno pronaći zahvalnost – taj važan sastojak života koji će otvoriti vrata vašeg srca i omogućiti vam da osetite povezanost s drugim ljudima. Odabravši priče nekih od najboljih učitelja i autora, ona je u ovoj riznici pokazala kako nas ovakav način života oslobađa svih tamnica u koje smo se zaključali, ispunjavajući naše živote ljubavlju, radošću i stvaralačkom energijom.

Samoća i društvo autorke Silvane Paternostro je knjiga za sve one koji vole Gabrijela Garsiju Markesa i njegovo stvaralaštvo, te žele više da saznaju o njegovom privatnom životu, ali i mnogobrojnim uspesima koje je postigao zahvaljujući svom predanom radu i talentu. Usmena istorija o biografiji legendarnog latinoameričkog pisca Gabrijela Garsije Markesa raskošan je i redak istorijski dokument koji čuva kolektivno sećanje na njegov život, te promišlja o zanimanju pisca iz ugla običnih ljudi, zapitanih o tome kako je došao do rilkeovskog nužnog pakta sa samoćom.

Kratka povest svakog ko je ikad živeo je knjiga za ljubitelje popularne nauke, za sve one koje interesuje genetika, savremena istraživanja, ali i istorija. Poznati naučni pisac Adam Raderford u ovoj knjizi precizno objašnjava na koji način genomika u potpunosti reispisuje priču o ljudima – od pre sto hiljada godina pa sve do sada. Ova knjiga je jedna demistifikujuća i osvetljujuća slika onoga što jesmo sada, i puta kroz koji smo prošli da bismo to postali.

Ne propustite ovu fantastičnu priliku i pogledajte sve naslove koji su na akciji klikom na link!

Obojte jesen sjajnim knjigama Vulkan izdavaštva!

 

* Akcija se odnosi na odabrane naslove Vulkan izdavaštva i trajaće do 18. novembra.

** Tokom trajanja akcije dostava na kućnu adresu na teritoriji Republike Srbije je besplatna.

*** Popusti od 30%, 35% i 40% se ne sabiraju sa već postojećim popustom na sajtu.