Pretraži sajt

VULKANČIĆ TOP 30 NASLOVA NA 30%

11.
10.
2021.

Tokom Vulkanovog sajma knjiga, od 11. do 17. oktobra, u svim knjižarama Vulkan i na dva sajta pronađite omiljena izdanja Vulkančića po cenama sniženim za 30%. Listu TOP 30 naslova u kojima su deca najviše uživala u proteklom periodu možete pogledati ovde.

Vulkan izdavaštvo izdvaja nekoliko knjiga uz koje će se mali čitaoci edukovati i zabaviti.

Mali hrabriša je čarobna knjiga Nikole Kinir u čijoj će toploj priči i ilustracijama uživati svi mališani. Čitajući o šumskoj avanturi strašljivog zeke Uška i njegove drugarice Hrabrice, deca će spoznati prave vrednosti prijateljstva, kao i to da su strahovi tu da bi se savladali.

U knjizi Harijet Mankaster Isidora Mun ide na spavanjac kod drugarice, čuvena junakinja odlazi na spavanje kod drugarice Zoi. Uz tortu koju treba da naprave, ponoćnu gozbu i beskrajno ćaskanje, one jednostavno moraju ostati budne cele noći kako bi sve to postigle.

Moja prva piši-briši knjiga: Boje i brojevi donosi najbolji način upoznavanja sa bojama i brojevima putem vežbanja. Grupa autora osmislila je ovu knjigu upravo tako da najmlađima omogući da, pomoću obrisivog flomastera, iznova i iznova vežbaju i tako utvrde naučeno gradivo. Učenje nikada nije bilo lakše!

Pred vama je 2 u 1 knjiga koja sadrži više od 100 jednostavnih uputstava za crtanje i blok za fantastična mala i velika remek-dela. Uz izdanje Naučite da crtate apsolutno sve grupe autora, zabava je zagarantovana!

Dečja enciklopedija – životinje, koju je napisala grupa autora, otkriva fantastične činjenice za radoznale umove. U ovoj živopisnoj i uzbudljivoj knjizi deca će pronaći divne fotografije i neverovatne činjenice koje će im pomoći da odgovore na sva pitanja o životinjskom carstvu.

Iskoristite sajamske popuste i obradujte vaše mališane!

* Akcija traje dok traju zalihe.

** Količinski popust ne primenjuje se na akcijske naslove.

*** Popusti se ne odnose na već snižene i akcijske cene.

**** Za sve onlajn-porudžbine isporuka je besplatna za bilo koji iznos kupovine.