Pretraži sajt
%
×
POPUST DO 40% NA ODABRANE VULKANČIĆ NASLOVE
dana sati minuta sekundi

Knjige popularne psihologije na fantastičnoj akciji samo na sajtu Vulkan izdavaštva

13.
8.
2021.

Platiš 2, čitaš 3!

Ukoliko u vrelim letnjim danima pokretačku snagu pronalazite u mudrim i motivišućim rečenicama, popularna psihologija je pravi izbor za vas! Za sve ljubitelje popularne psihologije od 13. do 19. avgusta samo na sajtu Vulkan izdavaštva očekuje vas specijalna akcija - Platiš 2, čitaš 3 knjige! Od 3 izabrane knjige u okviru akcije, najjeftiniju dobijate za 1 dinar! I to nije sve, dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna do 19. avgusta.

Pred vama je nekoliko odličnih predloga.

Dr Ras Haris je vodeću ideju knjige Zamka sreće koncipirao na sopstvenom iskustvu, i slučajevi pomenuti u ovoj knjizi se baziraju na stvarnim ljudima. Izgradite zadovoljniji i smisleniji život pomoću ovog vodiča za oslobađanje od depresije, anksioznosti i nesigurnosti kroz terapiju prihvatanja i posvećenosti.

Ljubitelji popularne psihologije biće oduševljeni knjigom doktora Džozefa Marfija Osnažite moć podsvesti. Ovaj priručnik će pomoći svojim čitaocima, prvenstveno onima koji su izgubili samopouzdanje i veru u sebe, jer im nudi najbolje, proverene smernice i rešenja.

 

Melem za romantičnu dušu Džeka Kenfilda je uzbudljiva zbirka tekstova u kojima vas svaki redak podseća na to koliko je neophodno da poštujete vatru strasti i vatru ljubavi. Uvidećete da morate da joj, da bi preživela, odate poštovanje, da brinete o njoj, da je pazite kao što biste pazili vatru koju ste zapalili u divljini da vas greje i štiti od opasnosti.

Sreća u kafiću na kraju sveta otvoriće pitanja o smislu života i ukazati na čovekovu iskonsku potrebu da na njih odgovori. Prošlo je deset godina od Džonove poslednje posete kafiću. Bezbrižno vreme mladosti je minulo i narator se, nakon ispunjene želje da proputuje svetom, ponovo našao na životnoj prekretnici.

Moć je u vama je još jedan bestseler Lujze Hej koji poziva čitaoce da otkriju sopstvenu moć i unutrašnju snagu. Blagostanje nije tako teško dosegnuti – potrebno je samo odbaciti nametnuta mišljenja i poslušati sopstveni glas. Kada prihvatimo da zaslužujemo sva dobra koja nam život može ponuditi i oslobodimo se potisnutih negativnih osećanja, spremni smo da prigrlimo život ispunjen čistom ljubavlju.

 

 

Ne gubite vreme, uradite najbolju stvar za sebe ili dragu osobu, putem sajta www.vulkani.rs poručite knjige iz oblasti popularne psihologije i uzmite svoj život u svoje ruke.

*Akcija se odnosi na odabrane naslove Vulkan izdavaštva. Ukoliko naručite samo jednu knjigu sa spiska, platićete je po redovnoj ceni. Potrebno je da odaberete tri naslova sa spiska kako biste kupovinom dve knjige ostvarili pravo da treću dobijete za 1 dinar. Tokom trajanja akcije, od 13. do 19. avgusta, ne važe dodatni popusti. Za narudžbine knjiga iz oblasti popularne psihologije isporuka na kućnu adresu na teritoriji Republike Srbije je besplatna.