Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

„Osnažite moć podsvesti“ u prodaji

24.
5.
2021.

Ljubitelji popularne psihologije biće oduševljeni knjigom doktora Džozefa Marfija Osnažite moć podsvesti. Ovaj priručnik će pomoći svojim čitaocima, prvenstveno onima koji su izgubili samopouzdanje i veru u sebe, jer im nudi najbolje, proverene smernice i rešenja.

Knjiga Moć podsvesti dr Džozefa Marfija prvi put je objavljena 1963. godine i milioni čitalaca širom sveta već decenijama u njoj pronalaze dodatni podstrek i podršku. Džejms Džensen, poznati lajfkouč, odlučio je da ovu autoritativnu knjigu dopuni svežim lekcijama i modernim praktičnim vežbama, te na taj način postaje praktični priručnik koji će vam pomoći da iskoristite svoju podsvest i živite na najbolji mogući način.

Svako ko se upusti u čitanje ove knjige otvoriće vrata koja vode u život prepun potencijalnih uspeha i proširenih mogućnosti. Tehnike i principi koji su ovde predstavljeni ne samo što su vrlo praktični već su i dokumentovani u modernoj nauci.

Osnažite moć podsvesti pojasniće i približiti svojim čitaocima kako funkcioniše podsvest, kako da iskoriste podsvest za kreativno rešavanje problema i poboljšavanje međuljudskih odnosa.

„Džozefova gledišta na životne izbore, posao i postojanje daleko su od tradicionalnih. Naprotiv – inspirativna su.“ – The Nordstrom Way

Knjigu možete poručiti putem sajta www.vulkani.rs.