Pretraži sajt

Prolećna Vulkan akcija u objektima Moj kiosk

17.
5.
2021.

Nova prolećna Vulkan akcija u objektima Moj kiosk obradovaće sve ljubitelje interesantnih i uzbudljivih romana!

U periodu od 17. maja do 13. juna, u svim objektima Moj kiosk pronaći ćete specijalno odabrane naslove Vulkan izdavaštva, i to po izuzetnim cenama! Jednu knjigu kupićete po ceni od 399 dinara, a ukoliko se odlučite za dve knjige, platićete ih 499 dinara.

Akcijom su obuhvaćeni neki od najčitanijih romana koji su oduševili čitaoce na svim kontinentima, a mi vam preporučujemo nekoliko naslova.

Duhovita ljubavna priča Lift zvani želja podsetiće svoje čitaoce da je srećan kraj ipak moguć. Aleksa Monro uopšte nije devojka koja bi tek tako prihvatila da ode na venčanje sa dečkom kojeg tek što je upoznala. Ali postoji nešto u Druu Nikolsu čemu je nemoguće odoleti. Njegova bivša se udaje, on je pozvan na venčanje, ali nema sa kim da ide. Sve dok zbog nestanka struje – ili je to možda bila sudbina? – ne ostane zaglavljen u liftu sa Aleksom, savršenim kandidatom za lažnu devojku.

Originalna, emotivna knjiga Šta znam o ljubavi oduševiće vas upečatljivim likovima i snažnom radnjom. Svetski bestseler donosi priču o Grejs Gilmor, osamnaestogodišnjoj plavuši iz ugledne porodice. Roditelji su joj lepi, bogati i brižni, vrata Univerziteta Jejl će joj se otvoriti odmah nakon leta, a tu je i princ na belom konju koji se zove Sedrik i koji je spreman da se njome oženi. Ipak, dovoljna su samo jedna noć i tri niska udarca sudbine da se ceo taj savršeni svet dovede u pitanje.

#Fashionvictim: Žrtva mode je triler koji nam otkriva surovi svet mode. Modna urednica Anja Sent Kler je na samom vrhu. Za njenim garderoberom žude sve žene, popularna je na društvenim mrežama, a put do vrha popločan je telima svih onih koji su joj se ikada zamerili. Radila je naporno da bi došla do mesta na kojem je sad, ali i dalje nema sve. Opsednuta je Sarom Taft, koja je hodajuća naslovna strana modnog časopisa.

Knjiga Dejvida Baha Pametna žena, bogata žena idealna je za ljubitelje popularne psihologije. Namenjena je svima koji žele da unaprede način razmišljanja i delovanja. Ovaj bestseler pomogao je ženama širom sveta da uzmu stvari u svoje ruke i nauče da upravljaju novcem. Bahovo uputstvo u osam koraka daće vam sve neophodne alate pomoću kojih ćete trošiti pametno, uspostaviti finansijsku stabilnost i uskladiti troškove sa sopstvenim životnim vrednostima.

      

Ovi i mnogi drugi naslovi Vulkan izdavaštva čekaju vas u objektima Moj kiosk. Iskoristite ovu jedinstvenu akciju i izaberite neki od ponuđenih žanrova po neverovatnim cenama.