Pretraži sajt

Uz knjigu „Beli kimono“ na poklon dobijate Golden Rose karmin

14.
5.
2021.

Povodom objavljivanja ljubavno-istorijskog romana Ane Džons Beli kimono, Vulkan izdavaštvo spremilo je lepo iznenađenje za sve ljubitelje dirljivih priča smeštenih u uzbudljive istorijske trenutke. Kupovinom ovog romana samo putem sajta www.vulkani.rs dobijate na poklon Golden Rose Smart Lips karmin! Budite brzi, jer akcija traje do isteka zaliha!

Odmah po objavljivanju, roman Beli kimono proglašen je svetskim bestselerom, i preveden je na 22 jezika.

Ovo je priča o Naoko Nakamuri. Posle venčanja, postala je Naoko Tanaka. A nekada, kratak trenutak između ta dva prezimena, zvala se i drugačije – imala je nezvanično prezime, posle neobične svadbe pod drevnim drvetom sa razigranim svetlima. Tad nije imala sveštenika koji bi održao zvanični obred. Nisu se venčali u svetom hramu, niti se presvukla tri puta, kao što tradicija nalaže. Ali jeste volela. Svaki korak vodio ju je sve bliže budućnosti, a sve više udaljavao od porodice. Nekako je pronašla svoje mesto između tih suprotnosti. To je ono što Buda zove srednjim putem. Prava ravnoteža u životu. Naoko je to zvala srećom. Život s ljubavlju jeste srećan. Život radi ljubavi je budalast. Život u kom se pitate šta bi bilo kad bi bilo prosto je nepodnošljiv. Naoko je proživela sva tri.

Prepuna emocija, ovo je priča o dve žene: jedna je rastrzana između svoje kulture i svog srca, a druga odlazi na putovanje kako bi saznala šta zaista znači dom.

Deo priče smešten je u Japan, 1957. godine. Ugovoreni brak doneće porodici mlade Naoko dobar položaj u društvu, ali ona se zaljubila u američkog mornara: ako se uda za njega, naneće veliku sramotu čitavoj porodici. Drugi deo se dešava u Sjedinjenim Američkim Državama, u današnjem trenutku. Dok se brine o ocu na samrti, Toni pronalazi pismo sa neverovatnim otkrićem o prošlosti njene porodice na drugom kraju sveta.

„Još od Memoara jedne gejše nismo imali tako lep, snažan i živopisan roman o Japanu.“ – The Bookseller

Ne propustite mogućnost da uživate u stranicama knjige Beli kimono, koja će vam na jedinstven način približiti daleku civilizaciju, njene boje, običaje i kulturu i u isto vreme opisati najiskrenije, najsnažnije emocije koje menjaju čoveka za ceo život. Poručivanjem knjige putem sajta www.vulkani.rs na poklon dobijate kvalitetan Golden Rose Smart Lips karmin neponovljive nijanse.

 

* Akcija se odnosi na kupovinu knjige Beli kimono samo putem sajta www.vulkani.rs.

** Akcija traje do isteka zaliha.