Pretraži sajt

Detektivski triler „Proleće inspektora Ričardija“ u prodaji

27.
4.
2021.

Ugledni italijanski autor, scenarista i dramaturg Mauricio de Đovani oduševio je ljubitelje detektivskih romana i trilera novom knjigom – Proleće inspektora Ričardija. Poštovaoci ovog napuljskog autora godinama s velikim nestrpljenjem čekaju njegove romane, posebno one u kojima je glavni lik inspektor Luiđi Alfredo Ričardi.

Radnja romana smeštena je u živopisne delove Italije i obojena je zanimljivim istorijskim činjenicama i duhovitim replikama.

„Bog nikome dužan ne ostaje.“ Ove reči lebde na usnama starice ubijene u siromašnom radničkom kvartu, zelenašice i gatare koja je bestidno krojila budućnost i mrvila sudbine nesrećnih ljudi svojim veštim prstima.

Napulj, april 1931. Prolećni vetar javio se jedne noći, nakon hladnog i tmurnog dana, i uskomešao krv u venama žena i muškaraca izgubljenih u mislima, noseći sa sobom mirise i pesme pune snažnih osećanja. Kada inspektor Ričardi i njegov odani pomoćnik dođu na mesto zločina, komšije ne žele mnogo da otkriju, ali polako izlazi na videlo da je gospođa Karmela u svoj trošni stan primala najrazličitije klijente, i one najbogatije i najmoćnije, ali i siromašne i očajne. Mnogo je onih koji su imali razlog da je ubiju – dužnici, robovi njenih obmana, razočarani i prevareni.

Šta se desi kada se poigravamo iluzijama, ili kada nam izbrišu snove? Kada najnežnija ljubav postane najgora osuda i ugasi sećanja na davnašnju strast? Saznajte u novoj avanturi i istrazi legendarnog inspektora Ričardija!

„Inspektor Ričardi je moderna verzija Šerloka Holmsa, koju ne smete propustiti...“ – Njujork tajms

Šarmantan, zanimljiv i nepredvidiv! Roman Proleće inspektora Ričardija možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs.

Trenutno nema komentara