Pretraži sajt

Posebna pogodnost uz kupovinu nove knjige Tomasa Harisa

8.
3.
2021.

Veliko iznenađenje za sve ljubitelje jezivih trilera Tomasa Harisa! Samo na sajtu www.vulkani.rs od 8. do 15. marta kupovinom romana Kad jaganjci utihnu Tomasa Harisa ostvarićete dodatnih 20% popusta, na već postojećih 20% za kupovinu druge knjige ovog autora. I to nije sve, tokom trajanja akcije dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna!
 
Kad jaganjci utihnu autora Tomasa Harisa je najbolji triler svih vremena po izboru čitalaca i prodat je u neverovatnih 30 miliona primeraka! Remek-delo napetosti sa dve snažne i fascinantne ličnosti povezane vrlo dvosmislenom, uznemirujućom i opasnom vezom. Ubica poznat kao Bufalo Bil seje strah širom Amerike, a Klarisa Starling, briljantna i ambiciozna pripravnica Odseka za proučavanje ponašanja FBI-ja, dobija zadatak da poseti doktora Hanibala Lektera, smeštenog u bolnicu za mentalno poremećene zločince. Roman Kad jaganjci utihnu poslužio je kao inspiracija za kultni film istog naziva, koji je osvojio pet Oskara.
 
Ukoliko ste oduševljeni trilerima Tomasa Harisa, nećete propustiti ovu specijalnu priliku. Posetite sajt Vulkan izdavaštva!
 
 
* Akcija važi samo na sajtu Vulkan izdavaštva i traje od 8. do 15. marta.
** Akcija se odnosi samo na romane Tomasa Harisa.