Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Svetski izdavački fenomen, roman o iskrenim osećanjima: Vernost

12.
1.
2021.

Knjiga Vernost, italijanski i svetski izdavački fenomen, namenjena je ljubiteljima jedinstvenih životnih priča prepunih snažnih emocija.

Karlo i Margerita su srećan bračni par u srednjim tridesetim, zaljubljeni, svako sa svojim nemirima. Vole se, ali isto tako žude za nečim izvan pokrivača svoje spavaće sobe.
On čezne za nežnom lepotom jedne od njegovih studentkinja, ona mašta o snažnim rukama svog fizioterapeuta. Ali njihova ljubav, moćna, nezaustavljiva, uvek ih vraća sa ivice ponora. A tu je i Ana, Margeritina mama, svetionik njihove veze, mudra, ponosna krojačica koju muče sopstvena razočaranja.

Nakon osam godina sputavanih želja i rođenja sina, prošlost izbija na površinu kroz knjige koje šalje anonimni pošiljalac, postavljajući mnoga pitanja. Da li to što se odupiremo želji znači da smo verni? I da li smo tako zapravo izneverili sebe? A ako ostanemo verni sebi, koliko smo neverni drugima?
U Milanu, gradu prepunom života, na kaldrmi starih ulica o kojima je pisao Bucati i među novim, modernim zgradama koje paraju horizont, Vernost je priča o našem sidru u nemirnom moru, ogledalu u kojem se svakog dana ogledamo i tražimo sebe nadajući se da ćemo prepoznati svoj lik.
 
„Roman prepun emocija u spirali moćnih glasova.“ – Il Venerdi
 
Prepustite se čitanju knjige koja će vam prodreti u dušu i dozvolite sebi da vas preplave emocije. Roman Vernost možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs.