Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Knjige popularne psihologije na fantastičnoj akciji samo na sajtu Vulkan izdavaštva

7.
12.
2020.

U periodu od 7. do 13. decembra, samo na sajtu Vulkan izdavaštva bićete u prilici da kupite najbolje, najčitanije i najlekovitije knjige, i to po fantastičnim uslovima: platite dve, a čitajte tri knjige! Izaberite tri omiljena naslova, platite dva, a najjeftiniju knjigu dobijate za 1 dinar!

Ova godina je potvrdila da izazovi sa kojima se suočavamo mogu biti gotovo svakodnevni. Zato nam je potrebno malo dodatnog podstreka i ohrabrenja. Knjige su nam pomogle da prevaziđemo najteže trenutke, a neki od naslova iz žanra popularne psihologije motivisali su nas da prikupimo snagu, prevaziđemo strepnje i napravimo odlučujući korak! Knjiga kao lek i kao priručnik za kvalitetniji život najbolji je poklon koji možete darovati sebi i dragim osobama, sada i po neverovatnim cenama!

Pred vama je nekoliko odličnih predloga.

Moderan način života podrazumeva nove vidove komunikacije, ali i nove profesije. Knjiga Influenser i autorka Britan Henesi pomoći će vam da postanete broj 1 u ovoj oblasti. Bez obzira na to da li ste početnik ili ste spremni za velike kampanje, autorka vas vodi kroz najvažnije influenserske principe: od pronalaženja ličnog izraza i kreiranja autentičnog sadržaja, korišćenja haštagova kako biste ih otkrili do angažovanja agenata i monetizovanja ličnog uticaja.

Ovenčana najprestižnijim književnim nagradama i priznanjima, knjiga Jevanđelje po jeguljama Patrika Svensona oduševila je čitaoce i kritičare širom sveta. Ova jedinstvena priča otima se žanrovskom određenju: memoari, popularna nauka, filozofski traktat, svojevrsni putopis koji je istovremeno i otkriće i povratak korenima... I koji nas neizbežno vraća sebi i nerešenim pitanjima našeg života. Koliko možete zaista saznati o jegulji? Ili o nekoj osobi? Ispostavilo se da su ova dva pitanja povezana.

Knjiga Obilje: tajna umetnost bogatstva otkriće vam i približiti veštinu sticanja materijalnog bogatstva pomoću emocija. U vremenu koje je okrenuto materijalnom i pojavnom, kada se trči ka novcu i grabi ka uspehu, nađite mir i ostvarite željene ciljeve. U ovoj knjizi otkrićete revolucionaran način da izgradite bogatstvo pomoću svojih emocija i otvorite vrata potpuno novom svetu, punom nade i prosperiteta.

Moć je u vama je još jedan bestseler Lujze Hej koji poziva čitaoce da otkriju sopstvenu moć i unutrašnju snagu. Blagostanje nije tako teško dosegnuti – potrebno je samo odbaciti nametnuta mišljenja i poslušati sopstveni glas. Kada prihvatimo da zaslužujemo sva dobra koja nam život može ponuditi i oslobodimo se potisnutih negativnih osećanja, spremni smo da prigrlimo život ispunjen čistom ljubavlju.

Sreća u kafiću na kraju sveta otvoriće pitanja o smislu života i ukazati na čovekovu iskonsku potrebu da na njih odgovori. Prošlo je deset godina od Džonove poslednje posete kafiću. Bezbrižno vreme mladosti je minulo i narator se, nakon ispunjene želje da proputuje svetom, ponovo našao na životnoj prekretnici.

Ne propustite idealnu akciju Vulkan izdavaštva i oplemenite svoj um najboljim knjigama popularne psihologije kupovinom putem sajta www.vulkani.rs.

* Akcija se odnosi na odabrane naslove Vulkan izdavaštva.

** Ukoliko naručite samo jednu knjigu sa spiska, platićete je po redovnoj ceni. Potrebno je da odaberete tri naslova sa spiska kako biste kupovinom dve knjige ostvarili pravo da treću dobijete za 1 dinar. Tokom trajanja akcije, od 7. do 13. decembra, ne važe dodatni popusti. Za narudžbine vrednosti iznad 2.000 dinara isporuka na kućnu adresu na teritoriji Republike Srbije je besplatna.