Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA ODABRANE VULKANČIĆ KNJIGE
dana sati minuta sekundi

Novi Roman Tomasa Harisa: Crveni Zmaj

29.
10.
2020.

Roman koji je stvorio Hanibala Lektera i njegovo zaveštanje zla. Triler koji odiše jezivom atmosferom! Jedinstvena knjiga! Crveni Zmaj!

Najbolji profajler kojeg je FBI imao, Vil Grejam, povukao se nakon što je Hanibal Lekter zatvoren. Međutim, niz jezivih zločina nateraće agenta Kroforda da se ponovo obrati jedinom čoveku koji može da pomogne u istrazi.

Seksualna glad, demonsko nasilje, zlokobna logika – to su smrtonosni sastojci ubistvene formule koja gura psihopatu u naručje nezamislive samoobmane. Hvalisavi ubica šalje izazivačka pisma policiji. Namučeno čudovište i samo sklono mučenju nalazi najveće zadovoljstvo u proračunatom ubijanju srećnih porodica i predstavlja se kao... Crveni Zmaj.

Da bi ga pronašao, Grejam mora da ga razume. Da bi ga razumeo, Grejamu je ostalo samo jedno mesto na koje može da ode: genijalni zločinački um Hanibala Lektera.

Prethodni roman Tomasa Harisa, Kari Mora, u izdanju Vulkan izdavaštva, oduševio je čitaoce, a Crveni Zmaj će ih potpuno opčiniti! Čuveni pisac Stiven King je izjavio: „Tomas Haris je sjajan kao i uvek! Njegova proza je kao da rukom polako klizite niz hladnu svilu.“

Skoro svi romani ovog američkog autora su ekranizovani, a njegov rad najprepoznatljiviji je po romanima o Hanibalu Lekteru. Dobitnik je mnogih prestižnih nagrada, a od 1976. godine nije dao nijedan intervju.

Roman Crveni Zmaj možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs po specijalnoj, sajamskoj ceni do 1. novembra u okviru online Vulkanovog sajma knjiga. Nakon toga roman će biti u redovnoj prodaji.