Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Hit Vulkanovog sajma knjiga: bestseler Njujork tajmsa Ne brini za sutra

2.
10.
2020.

Prvi put u Srbiji, od 18. do 24. oktobra, Vulkan izdavaštvo organizuje Vulkanov sajam knjiga, koji će biti održan u svih 28 Vulkanovih knjižara i na dva sajta (www.vulkani.rs i www.knjizare-vulkan.rs)!

Ljubitelji upečatljivih priča sa sjajnim likovima imaju razlog da budu zadovoljni jer Vulkan izdavaštvo objavljuje knjigu Ne brini za sutra autorke Emili Henri.

Ovaj jedinstveni roman proglašen je bestselerom Njujork tajmsa, najbolji je ljubavni roman po izboru Entertejnment viklija, Opra magazina, Popšugara, CNN-a, Book Riot-a, Hafington posta i hit proleća na sajtu Goodreads!

Dva pisca na odmoru. Romansa koja samo što se nije desila. Ona piše ljubavne romane i više ne veruje u ljubav. On stvara kvalitetnu prozu, ali je izgubio inspiraciju. Njih dvoje naći će se pred dugim letnjim izazovom koji će dovesti u pitanje sve što su mislili o srećnim završecima.

Ogastus Everet ima ugled ozbiljnog pisca, Dženjuari Endruz je autorka ljubavnih bestselera. Dok u njenim delima svi žive srećno do kraja života, on uglavnom pobije sve svoje likove.

Jedne noći, oboje će popiti previše, a jedna stvar vodiće drugoj. Napraviće pakleni plan: Gas će provesti leto pišući nežan, romantičan roman, a Dženi će napisati novo remek-delo književnosti. Ona će njega naučiti svemu što zna o romantičnim komedijama, a on nju o teškim životnim pričama. I jedno i drugo će završiti knjigu i nijedno se neće zaljubiti. Uopšte. Jer to bi bio pravi kliše, zar ne?

Ne brini za sutra je originalna i emotivna priča koja će vas oduševiti. Do romana možete doći klikom na link www.vulkani.rs ili kupovinom u omiljenoj Vulkan knjižari.